Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Όσο «ζαλίζεται» ο Σολτάνι, ο Ηρακλής δε χάνει!

Ένας Ηρακλής πάνοπλος κατέβηκε στην Αθήνα να αντιμετωπίσει έναν κατά γενική ομολογία δυνατό αντίπαλο με δεμένο σύνολο και αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς να παρουσιάσει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ο βαθμός, όπως κύλησε ο αγώνας, κερδίθηκε στο τέλος επειδή...
 οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίρνουν τους βαθμούς ακόμη και όταν βρεθούνε σε άσχημη ημέρα. Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και ο ίδιος με τις αλλαγές του μετά το γκολ οφσάιντ του Ατρομήτου, δείξανε αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού ώστε να μην οδηγήσουν τον υπέροχο λαό που τους ακολούθησε πικραμένο στην Θεσσαλονίκη.



Οι οπαδοί του Ηρακλή πιστοί στο ραντεβού τους, παρά την ταλαιπωρία που αντιμετώπισαν κατά την κάθοδό τους στο Περιστέρι από την Ελληνική Αστυνομία, βρέθηκαν στο γήπεδο, γεμίσανε το πέταλο των φιλοξενούμενων και ήταν οι μόνοι που ακουγόντουσαν επί ενενήντα λεπτά. Με τη δική τους ώθηση, με τον Σολτάνι να σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ και με τον Ελευθερόπουλο να υπερασπίζεται με λεβεντιά τα δοκάρια του Ηρακλή, ο «γηραιός» ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και μάλιστα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Πεποίθηση όλων στον Ηρακλή είναι ότι αφού η ομάδα παίρνει βαθμούς στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου χωρίς να αποδίδει ακόμη ιδιαίτερα ποιοτικό ποδόσφαιρο, στη συνέχεια με την απόκτηση της συνοχής που απαιτείται θα θέσει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους.


Υ.Γ. Με ισάριθμες νίκες στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, αναμένεται η Κέρκυρα να ζήσει ανεπανάληπτες κυανόλευκες στιγμές!


από sakisira.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tyria erxete h seira sas sto flegomeno kafta....

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India