Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας ΗΡΑΚΛΗΣ με γεμάτο «οπλοστάσιο»!

Με τα ίδια και ακόμη περισσότερα «όπλα» από την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής τον Ατρόμητο Αθηνών στο Περιστέρι στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το «οπλοστάσιο» του Μαρίνου Ουζουνίδη...
 είναι γεμάτο και αυτό το γεγονός είναι το ευχάριστο πρόβλημα για τον κυανόλευκο τεχνικό. Το θετικό που βγαίνει προς τον κόσμο του Ηρακλή είναι το σύνθημα της νίκης που φαίνεται να περνάει ο τεχνικός των κυανολεύκων στους ποδοσφαιριστές και τη νοοτροπία μεγάλης ομάδας όπως αρμόζει στον Ηρακλή.


Ο λαός του «γηραιού» από τη Βόρεια Ελλάδα ετοιμάζεται για μια από τις μεγαλύτερες καθόδους των τελευταίων ετών στο λεκανοπέδιο Αττικής γεμίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες το ένα πούλμαν μετά το άλλο για να ενώσει την φωνή του με τους Ηρακλειδείς της Αθήνας. Η συμπαράσταση αναμένεται να είναι εφάμιλλη της πρώτης αγωνιστικής με ασταμάτητη φωνή και εκπλήξεις όπως το coreo που θα δημιουργηθεί στις κερκίδες που θα καταλάβουν οι κυανόλευκοι οπαδοί.


Όπως τονίστηκε και στο προηγούμενο άρθρο… ο Ηρακλής πλέον κατεβαίνει με άλλον αέρα και στην Αθήνα και όλοι αναμένουν τα θετικά αποτελέσματα να έχουν συνέχεια!


από sakisira

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hρααααααααααααα

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India