Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ισοπαλίες για σήμερα


Τρεις αγώνες της super league σήμερα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ως μεγάλα φαβορί και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανσερραϊκό. Εδώ οι εταιρίες θεωρούν τον Ατρόμητο ισχυρό φαβορί μιας και καίγεται για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Εμείς βλέπουμε ότι οι Σερραίοι θα είναι «λιοντάρια» σήμερα και με πολύ πάθος θα διεκδικήσουν τουλάχιστον τον πρώτο τους βαθμό. Βλέπουμε δύσκολο παιχνίδι για τις δυο ομάδες και θα ρισκάρουμε επιλέγοντας την ισοπαλία.
Η άλλη επιλογή μας θα είναι από Γαλλία, με την ισοπαλία να δείχνει το πιο πιθανό σημείο στο παιχνίδι της Καέν με την Μπορντό και γι αυτό έχει υποχωρήσει ελαφρά στο 3,05.
Δυο ισοπαλίες μαζί με απόδοση 10,22 για σήμερα !!!

25/09      17:15
Ατρόμητος - Πανσερραϊκός   X
Απόδοση      3,35
Αποτέλεσμα  2-1
25/09      20:00
Καέν - Μπορντό   Χ  
Απόδοση      3,05
Αποτέλεσμα  0-0

Σύν. Απόδοσης  10,22
Ποντάρισμα       10,00

1 σχόλια:

charalampos είπε...

Νομίζω πως ένα κόντρα σημείο είναι το Φούλαμ-Εβερτον 2->2,60. Η Έβερτον παραδοσιακά κάνει ασχημα ξεκινήματα όμως είναι πολύ δουλεμένη ομάδα. Από την άλλη το Χ δεν έχει σημειωθεί ποτε στην προϊστορία των 2 ομάδων. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοι των επιθετικών ταλανίζουν τη Φούλαμ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India