Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Eredivisie: 8η Αγωνιστική - Πράξη Κυριακής (2 στα 5 και 0 εις το πηλίκον)

Goede morgen alemaal (γχούντε μόργχεν αλεμάαλ - καλημέρα σε όλους)!!! Χθες δεν τα πήγαμε καθόλου καλά αλλά ελπίζουμε σε ανάκαμψη σήμερα... Πάμε αμέσως στο ζουμί!

Ξεκίνημα από την πρωτεύουσα όπου ο "λαβωμένος" Αίαντας (μετά την τεσσάρα από τη Real) υποδέχεται την F.C. Utrecht... η οποία είναι και η τελευταία που τον κέρδισε στην έδρα του για την Eredivisie τον μακρινό Φλεβάρη με 0-2!!! Στα 3 τελευταία εντός ο Ajax κέρδισε με 0 παθητικό (N.A.C. Breda με 5-0, R.K.C. Waalwijk με 2-0 και FC Twente με 1-0) ενώ από την άλλη η F.C. Utrecht δεν έχει χάσει στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις (4 νίκες και 1 ισοπαλία). Κάτι άλλο ιδιαίτερο δεν υπάρχει στα αγωνιστικά...
Πρόταση: Κυριακή στις 12:30 και μετά από Champions League έρχεται γκέλα μας είπε ένα Ολλανδικό πουλάκι, fan των γηπεδούχων... Για να δούμε αν θα έρθει το Χ του 5,50 που μας γυάλισε και θα πάρει 1 munten πάνω του!!!


Συνέχεια στο Eindhoven όπου η P.S.V. πήρε φόρα... 6 τεμάχια στην Venlo και άλλα 3 στην Napoli μεσοβδόμαδα! Η N.A.C. Breda μάλλον προσφέρεται για συνέχεια του σερί... Φουλ έξτρα οι γηπεδούχοι που μετράνε 3 στα 3 με 13-1 γκολ εντός! Χωρίς κάτι ιδιαίτερο οι φιλοξενούμενοι που τελευταία φορά έφυγαν με νίκη από το Eindhoven στις 28 Μαΐου του 1995!!!
Πρόταση: Ο 1 του 1,11 απορρίπτεται ασυζητητί... οπότε λέω να ρίξω 1 munten στο 4, 5 ή 6-0 που το βρίσκω στο 4,50!!!


Συνέχεια στο βορρά και στο Groningen με τον τερματοφύλακα ανέκδοτο των γηπεδούχων, τον Βραζιλιάνο Luciano Da Silva! Ο προπονητής της Feyenoord, Ronald Koeman, επιστρέφει στο μέρος από όπου ξεκίνησε τη λαμπρή ποδοσφαιρική του καριέρα στις 21 Σεπτέμβρη του 1980(!) με νίκη με 2-0 επί της N.E.C.. Στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις οι γηπεδούχος κέρδισε και μάλιστα πέρυσι με το επιβλητικό 6-0!!! Η τελευταία φορά που δεν δέχτηκαν γκολ οι γηπεδούχοι ήταν στις 19 Φλεβάρη και στη νίκη με 3-0 επί της P.S.V.!
Πρόταση: Πιστεύω πως η Feyenoord θα τα καταφέρει... αλλά στο 2ο ημίχρονο! 3 munten λοιπόν στο 2 Ημίχρονο - 2 Τελικό του 3,30!!!


Κλείνουμε με το ντέρμπι ανάμεσα σε F.C. Twente και Α.Ζ. το απογευματάκι. Αντιμέτωπες για 34η φορά οι 2 ομάδες με τους γηπεδούχους να μετράνε 20 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες στην έδρα τους! Το απόλυτο μέχρι τώρα οι Twente στην έδρα της με 3 στα 3 και 6-1 γκολ. Για τους γηπεδούχους ο Wout Brama αναμένεται να "κάνει" παιχνίδι από πίσω ενώ οι Nacer Chadli και Dusan Tadic στα άκρα δίνουν άλλον αέρα... και ας παίζουν με ανάποδα πόδια (ο Chadli είναι δεξιοπόδαρος και παίζει αριστερά και ο Tadic αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στο δεξί άκρο)!!! Στην κορυφή ο Luc Castaignos δείχνει να βρίσκει ρυθμό αν και ακόμα περιμένουν περισσότερα από αυτόν. Στην Α.Ζ. φοβούνται την άμυνά τους με τους επιρρεπείς στο λάθος μπακ Dirk Marcellis και Donny Gorter! Στο κέντρο αναμένονται ο νεαρός 20χρονος Νορβηγός Markus Henriksen, ο Σουηδός Viktor Elm και ο Ολλανδός από το Μαρόκο Adam Maher!!! Στην επίθεση έχουμε τον φορμαρισμένο φέτος Jozy Altidore (8 γκολ σε 7 αγώνες) με τους Johann Berg Gudmundsson και Roy Beeren στα αριστερά και δεξιά του αντίστοιχα.
Πρόταση: Περιμένω ωραίο ματσάκι το απογευματάκι και θα ρίξω 3 munten στο Over 3,5 του 2,35 και άλλα 2 στο Over 4,5 του 4,10 ελπίζοντας στο εξτραδάκι...

Portemonee (Πορτοφόλι): 75,4 munten (+0)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
1 munten στο Χ του 5,50 στο Ajax - F.C. Utrecht (+4.5)
1 munten στο 4,5 ή 6-0 του 4,50 στο P.S.V. Eindhoven - N.A.C. Breda (+3,5)
- 3 munten στο 2 Ημίχρονο - 2 Τελικό του 3,30 στο F.C. Groningen - Feyenoord (-3)
3 munten στο Over 3,5 του 2,35 και άλλα 2 munten στο Over 4,5 του 4,10  στο F.C. Twente - A.Z. (-5)

Met vriendelijk groetjes,

van der Mitrax

6 σχόλια:

birdy είπε...

ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΕΥΓΕ.ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.

van der Mitrax είπε...

1 γκολάκι θέλαμε ακόμα ρε birdy στο ντέρμπι να έχουμε +11.5 αντί το κουλουράκι!!! Δεν πειράζει το θέμα είναι να μην πάμε προς τα κάτω έστω...

birdy είπε...

ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ Η ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΧΑΜΕΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΗΧΩΣ.

Adons είπε...

Εντάξει δεν είσαι και χαμένος...Ξεκίνησες στην αρχή με 50 munten και τώρα έχεις 75.5...Οπότε...

Unknown είπε...

To 34άρι της προηγούμενης αγωνιστικής, σου δίνει τη δυνατότητα να χάσεις και λίγο. Απ'τη στιγμή που δεν έχασες τίποτα, πάλι κερδισμένος είσαι.

Keep going! Κι όπως είπε και ο Adons, ξεκίνησες με 50 και έχεις 75. Μισή φορά επάνω, το αρχικό σου κεφάλαιο...

birdy είπε...

ΚΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ(ΚΟΥΠΕΣ).

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India