Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ligue 1 . Week 10 – Ψάξε ψάξε δεν να το βρεις...


...το παιχνίδι, όχι κανένα δαχτυλίδι! Δεν μπορώ να βρω παιχνίδι με σωστές αποδόσεις αυτή την αγωνιστική. Και πως να βρεις να μου πείτε όταν έξι από τα δέκα παιχνίδια έχουν ξεκάθαρα φαβορί με αποδόσεις από 1.80 και κάτω! Τα αμφίρροπα παιχνίδια είναι με ομάδες που δεν εμπιστεύομαι! Θα στηριχθώ όμως σε αυτές γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή!

FC Sochaux Montbeliard vs Evian TG FC : Στην ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η ομάδα της Peugeot η οποία έχει παρουσιάσει σημαντικά βήματα πρόοδο σε σχέση με το άναρχο, αναιμικό ποδόσφαιρο αλάνας που έπαιζε στα πρώτα της παιχνίδια. Σκοπός της ομάδας είναι να μην κινδυνέψει στο τέλος και θέλει να βγει από την ζώνη όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ενώ παραμένει τραυματισμένος ο βασικός λόγος της προόδου της ομάδας, Doumbai, τον ρόλο δείχνει να αναλαμβάνει ο πιο ποιοτικός παίχτης της ομάδας, Boudebouz! Ο καημένος περίμενε και πίεζε ασφυχτικά να φύγει για την Marseille το καλοκαίρι και δέχτηκε αποδοκιμασίες για αυτή του την στάση! Καταλαβαίνοντας ότι θα παραμείνει στην ομάδα απολογήθηκε και δήλωσε «όταν θα φύγω θέλω να αφήσω την ομάδα στην Ligue 1 και όχι στη Ligue 2»! Άξιζε να κερδίσει στη έδρα της Nancy αλλά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας τελικά! Στο άλλο στρατόπεδο τα πράγματα δεν είναι καλά τόσο από ψυχολογικής άποψης μετά την τεσσάρα από την Toulouse αλλά και αγωνιστικά μετά τον τραυματισμό του Khlifa! Έχω παρατηρήσει πάντως πως στα εκτός έδρας τα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι στην έδρα τους. Ο Dupraz δήλωσε ότι «θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους κάνουν θυσίες να μας δουν»! Εκεί που έδειχναν να στρώνουν τα πράγματα το 0-4 τους έφερε πολύ πίσω! Την Sochaux δεν την εμπιστεύομαι αλλά και η Evian είναι σε περίεργη φάση! Άσσος στο 2.35...(10 ευρώ)

Αναβολή...

SC Bastia vs Girondins de Bordeaux : Μετά από ένα άχρωμο, άοσμο και βαρετό derby Κορσικής που το μόνο ενδιαφέρον ήταν η ένταση στο τέλος του παιχνιδιού με τα μικροεπεισόδια που έγιναν οι γηπεδούχοι κράτησαν για πρώτη το μηδέν στην άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αλλά το κράτησαν. Πάντως μια ομάδα τόσο οργανωμένη σαν την Bordeaux μπορεί να παραβιάσει την εστία της ομάδας χωρίς μεγάλη προσπάθεια αρκεί να έχει να παρουσιαστεί λίγο συγκεντρωμένη. Εκτός από το derby όλα τα υπόλοιπα έχουν λήξει over. Το παιχνίδι θα το κρίνει η διάθεση και η κούραση των φιλοξενουμένων που είχαν παιχνίδι την Πέμπτη που μας πέρασε. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Gillot ότι δεν παρατήσει την Ευρώπη σε βάρος του πρωταθλήματος οπότε αναμένει και να χάσει βαθμούς και, ω του θαύματος, όλα τα παιχνίδια μετά από ευρωπαϊκά ματς έληξαν ισόπαλα! Η αφέλεια όμως των γηπεδούχων στην άμυνα με οδηγούν στο διπλό με απόδοση 2.60!(10 ευρώ)

Stade de Reims vs ESTAC Troyes : Οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν περίφημα ως τώρα στο πρωτάθλημα και αποτελούν τη  έκπληξη της χρονιάς. Είναι μια αμυντικογενής ομάδα, πάρα πολύ σφιχτή στην άμυνα και τακτικά πολύ συγκεντρωμένη! Λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά στο Παρίσι που άξιζε την νίκη. Μεγάλη βοήθεια έχει από τον Rigonato αλλά και από τον Courtet ο οποίος θα λείψει. Από την άλλη η Troyes πέτυχε την πρώτη της νίκη απέναντι στην Marseille έχοντας μάλιστα πολλές απουσίες σε όλες τις γραμμές. Παίζοντας τακτικά καλά κατάφεραν σε μια αναμπουμπούλα στο τέλος να σκοράρουν. Δεν παίζουν άσχημα και τώρα που ηρέμησαν με την νίκη αυτή θα παίξουν πιο ελεύθερα και ίσως κάνουν τη ζημιά. Επιστρέφουν πολλές από τις απουσίες που είχαν! Εδώ θα πρέπει να τονίσω πως το παιχνίδι αποτελεί γειτονικό derby με μεγάλη αντιπαλότητα κιόλας. Περιμένω κλειστό παιχνίδι αφού κανείς δεν θα θέλει να χάσει ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Όποτε κόντραρα τους γηπεδούχους με κόντραραν και αυτοί. Τώρα θα πάω με το μέρος τους. Για 1-0 το κόβω οπότε άσσος στο φτωχό 1.80!(10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 1-1

ΥΓ1 : Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε +1 ευρώ.

ΥΓ2 : Ο betonias τα λέει εδώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India