Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Eredivisie: 10η Αγωνιστική - Πράξη Κυριακής (3 στα 10 & λίγο πάνω...)

Καλημέρα σας και επιτέλους σήμερα θα προλάβουμε και το ντέρμπι των 12:30... πάλι καλά που άλλαξε και η ώρα και τα καταφέραμε!!! Μια κόκκινη μας τα χάλασε χτες (στο A.D.O. Den Haag - Willem II Tilburg) και άλλη μία μας έφτιαξε (στο N.E.C. - Roda J.C. Kerkrade) ενώ η N.A.C. Breda με ποσοστά ευστοχίας βολών στο 1ο ημίχρονο (4 γκολ σε 6-7 τελικές) μας πλήγωσε αλλά όχι τον betonia! Πάμε στα σημερινά όμως όπου αναμένουμε βροχή...

Ξεκινάμε λοιπόν με το μεγάλο ντέρμπι της μέρας, την μάχη των λιμανιών, "De klassieker van Nederland"! Μια ματιά στην προϊστορία δείχνει την απόλυτη ισορροπία!!! Οι 2 ομάδες μπορεί να μη βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις της φετινής βαθμολογίας (5η και 6η με 17 βαθμούς έκαστη) αλλά τις καταλαμβάνουν αν υπολογίσουμε όλους τους αγώνες της Eredivisie για το ημερολογιακό 2012... Η βαθμολογία φαίνεται παρακάτω, 60 βαθμοί για τον Ajax και 56 για την Feyenoord σε 26 αγώνες.
Από την περσινή επικράτηση με 4-2 στο Rotterdam ο παίκτης κλειδί John Guidetti (πέτυχε 3 γκολ) την έκανε για άλλα λιμάνια, λέγε με Manchester City, αλλά σήμερα θα βρίσκεται μεταξύ των θεατών! Στα "τιτιβίσματά" του περίμενε 2 ήττες του Ajax μέσα στη βδομάδα αλλά ήδη την Τετάρτη επικράτησαν επί της ομάδας του! Στα υπόλοιπα στατιστικά τώρα ο Ajax φέτος έχει την πιο αποτελεσματική επίθεση με 23 γκολ σε 120 τελικές (19,17% επιτυχία) ενώ έχει σκοράρει στις τελευταίες 20 επισκέψεις στο έτερο λιμάνι! Επίσης ποτέ ντέρμπι στο Rotterdam δεν έληξε με λευκή ισοπαλία!!! Η Feyenoord παραμένει αήττητη για 14 σερί παιχνίδια εντός στα οποία όλα σκοράρει. Αντίθετα ο Ajax μετράει 10 σερί εκτός χωρίς ήττα, αλλά με 3 ισοπαλίες στη σειρά, ενώ σκοράρει στα τελευταία 16 εκτός. Στα αγωνιστικά τώρα οι Stefan de Vrij (αμυντικός) και Ruben Schaken (επιθετικός) ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής για τους γηπεδούχους. Το ίδιο ισχύει και για τον Eyong Enoh (μέσος) στην αντίπερα όχθη.
Οι γηπεδούχοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τον Λάμπρου κάτω από τα δοκάρια και τους Janmaat, Mathijsen, Martins Indi και Nelom από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Η τριάδα του κέντρου είναι οι Leerdam, Clasie και Immers και στην επίθεση οι Werhoek, Schacen στα άκρα με τον Pelle στην κορυφή. Για τον Ajax ο Vermeer είναι στο τέρμα με την τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους van Rijn, Alderweireld, Moisander και Blind από δεξιά προς αριστερά. Η τριπλέτα του κέντρου αποτελείται από τους Schone, Poulsen και de Jong. Μπροστά τους αναμένεται ο Eriksen με τους Babel και Sana στην επίθεση.
Πρόβλεψη: Θα απολαύσω κι εγώ το παιχνίδι όπως και ο "τιτιβιάρης" John Guidetti αλλά δεν θα τον ασπαστώ και ας συμφωνεί με τον betonia! Εγώ θα στηρίξω την ισορροπία της στατιστικής με το Χ του 3,50 που θα πάρει 2 munten... ενώ άλλα 4 munten θα βάλω στο Over 3,5 του 2,35 και 2 munten στο Over 4,5 του 4,10 μπας και μας κάτσει επιτέλους αυτό το εξτραδάκι!!!


Προχωράμε στο Almelo όπου ο "Ηρακλής" υποδέχεται τις "Καρδούλες" του Heerenveen. 8 αναμέτρηση για τις 2 ομάδες στο Almelo Με τους φιλοξενούμενος να καταφέρνουν πέρυσι την 1η τους νίκη με 2-4. Στα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Οι γηπεδούχοι μετράνε 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα εντός, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 3 ισοπαλίες και 1 ήττα εκτός. Για την ιστορία ο Marco van Basten βρέθηκε 2 φορές αντιμέτωπος κόντρα στην Heracles ως παίχτης και σκόραρε 8 φορές! Στους γηπεδούχους ασχολούνται με τον διεθνή Καμερουνέζο μέσο Willie Overtoom ο οποίος δεν υπέγραψε την ανανέωσή του και μετράει μήνες στο Almelo έχοντας στόχο ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα...
Πρόταση: 2 σερί εντός 3-3 μετράει η Heracles και λέω να ρίξω 1 munten στο 3ο 3-3 που δίνει 31,00!!! Από εκεί και πέρα 3 munten στο Χ του 3,60 και άλλα 5 munten στο Over 4,5 του 3,60...


Δεν έχω να πω και πολλά για αυτό το παιχνίδι και δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά... όποιος θέλει ας προβλέψει στο πότε θα αρχίσει το μέτρημα!


 
Συνέχεια στο Waalwijk όπου η R.K.C. υποδέχεται την πρωτοπόρο F.C. Twente. Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι σε off-side ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι οι μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στο 1ο ημίχρονο. Τέλη Οκτώβρη και βγαίνει ο κακός μήνας για την Waalwijk αφού από το 2006 έχει χάσει σε όλους τους αγώνες που έδωσε αυτό τον μήνα για την Eredivisie!!! Στα τελευταία 9 μεταξύ τους παιχνίδια η σημερινή γηπεδούχος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι με την Twente να προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές από την ήττα με 3-0 από την Levante για το Europa League.
Πρόβλεψη: Δύσκολες στιγμές περνάει η Twente στο Waalwijk και κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα... Θα ρίξω και εδώ 2 munten στο Χ του 3,60 και άλλα 4 munten στο Over 3,5 του 2,65!


Κλείνουμε με το ντέρμπι των κανονιών... Wilfried Bony (10 γκολ) - Jozy Altidore (8 γκολ) ή Vitesse - A.Z.! Δύσκολα τα πράγματα σήμερα για τον Αμερικανό που επιστρέφει για την Α.Ζ. αφού η Vitesse έχει δεχτεί μόλις 7 γκολ σε 120 εναντίον της προσπάθειες (5,83%), ενώ κατέρριψε και το ρεκόρ της αφού έχει σκοράρει ήδη σε 20 σερί παιχνίδια! Από την άλλη η Α.Ζ. δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 8 εκτός έδρας. Βέβαια η τελευταία φορά που η Vitesse κέρδισε την A.Z. εντός είναι στις 25 Αυγούστου του 2007 με 1-0... Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα είχαν σχετικά βατό πρόγραμμα και πλέον πρέπει να αποδείξουν στα επόμενα ντέρμπι αν είναι άξιοι διεκδικητές του τίτλου! Αρχής γενομένης από το σημερινό κόντρα στην Α.Ζ.! Στην φετινή Vitesse ο Fred Rutten έχει υιοθετήσει ένα άκρως επιθετικό παιχνίδι με την τριπλέτα Mike Havenaar, Jonathan Reis και Wilfried Bony να κάνει θαύματα. Απόπίσω έχουμε τον έμπειρο Theo Janssen να "κάνει" παιχνίδι, τον επίσης έμπειρο Simon Cziommer να κρατάει τα μπόσικα και τον ταλαντούχο Marco van Ginkel να κάνει τις ζημιές! Στην άμυνα ο Piet Velthuizen δέχεται γκολ με αίτηση και σε αυτό τον στηρίζουν επάξια οι "δεξιοί" Tomas Kalas και Guram Kashia, ενώ οι "αριστεροί" Jan-Arie van der Heijden και Patrick van Aanholt είναι πιο επίφοβοι... Όλοι είναι πάντως ετοιμοπόλεμοι για απόψε! Επίσης οι Frank van der Struijk και Renato Ibarra ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι διαθέσιμοι. Από την άλλη η ομάδα του Gertjan Verbeek δείχνει σαφώς αποδυναμωμένη φέτος μετά τις αποχωρήσεις των Niklas Moisander, Rasmus Elm και Brett Holman. Για σήμερα επιστρέφουν οι Adam Maher και Jozy Altidore που είναι η ραχοκοκκαλιά της ομάδας! 
Πρόβλεψη: Η Vitesse είναι λατρεία φέτος και δεν πιστεύω να μας τα χαλάσει κόντρα σε αυτή την Α.Ζ.! 5 munten λοιπόν στον 1 του 2,00 και άλλα 5 munten στο Over 3,5 του 2,35!

Portemonee (Πορτοφόλι):
- Αρχικό: 50 munten
- Σήμερα: 76,65 munten (+1,4)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
- 2 munten στο Χ του 3,50, 4 munten στο Over 3,5 του 2,35 και 2 munten στο Over 4,5 του 4,10 στο "De klassieker van Nederland", ήτοι Feyenoord - Ajax (+8.4)
- 1 munten στο 3-3 του 31,00, 3 munten στο Χ του 3,60 και 5 munten στο Over 4,5 του 3,60 στο Heracles Almelo - F.C. Heerenveen (+9)
2 munten στο Χ του 3,60 και 4 munten στο Over 3,5 του 2,65 στο R.K.C. Waalwijk - F.C. Twente (-6)
5 munten στον 1 του 2,00 και 5 munten στο Over 3,5 του 2,35 στο Vitesse - A.Z. (-10)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Για να δούμε αν θα επαληθευτεί το πρόγραμμα του betonia ή το ένστικτο του van der Mitrax...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India