Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Eredivisie: 7η Αγωνιστική - Τι έγινε... τι να γίνει;;; (Γκολ & Φάσεις)

Καλησπέρα σε όλους και να ευχηθώ υγεία στην betonitsa που είναι πλέον μαζί μας!!! Στα Ολλανδικά μουχαμπέτια τώρα η F.C. Twente παραμένει στην κορυφή αν και έχασε επιτέλους... με την Vitesse να ακολουθεί κατά πόδας!!! Πάμε να δούμε τι έγινε την προηγούμενη αγωνιστική και να ρίξουμε και μια πεταχτή ματιά στο σημερινό ματσάκι.

S.C. Heerenveen - N.A.C. Breda 2-0
Ξεκίνημα από το βορρά όπου οι "καρδούλες" επιτέλους κέρδισαν και εντός! Εδώ το πως... Αν και προηγήθηκαν μόλις στο 9' και το ημίχρονο έκλεισε με 2-0 εμείς βγάλαμε το "δύσκολο" για Ολλανδία Under 2,5 που έδινε 2,55

Heracles Almelo - A.D.O. Den Haag 3-3
Συνέχεια στο Almelo και στο παιχνίδι που μας "έφτιαξε" για τα καλά! Δείτε εδώ τον χορό των πέναλτι... που μας έδωσε πέρα από το Χ του 3,80 και το 3-3 του 34,00 που είναι σαφώς καλύτερο του 2-2 που έδινε μόλις 11,00!!!

F.C. Utrecht - Vitesse 1-2
Συνεχίζουμε με τη γειτονική Utrecht όπου η ακόμα πιο γειτονική Vitesse μας δικαίωσε ξανά! Δείτε εδώ πως η ομάδα του Arnhem συνεχίζει φέτος ακάθεκτη... και μας πλήρωσε με το 2 του 2,90!!!

Feyenoord - N.E.C. 5-1
Συνέχεια στο λιμάνι όπου η N.E.C. τελικά πνίγηκε!!! Δείτε εδώ πως η Feyenoord κατατρόπωσε την N.E.C. και μαζί και εμάς που ποντάραμε στο Χ Ημίχρονο - 1 Τελικό του 4,60 και στο Χ του επίσης 4,60... Οι φιλοξενούμενοι βέβαια ασχολήθηκαν πιο πολύ με το θέμα υγείας του Sno (αρρυθμίες) που τον έστειλε στο νοσοκομείο στην ανάπαυλα!

Ajax - F.C. Twente 1-0
Τα παιχνίδια του Σαββάτου κλείνουν με το ντέρμπι της πρωτεύουσας. Δείτε εδώ πως η Twente ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος υπό το βλέμμα του Mourinho... Ηττηθήκαμε κι εμείς αφού το Over 4,5 του 3,80 δεν ήρθε ποτέ! 

Α.Ζ. - R.K.C. Waalwijk 3-3
Συνέχεια με τα παιχνίδια της Κυριακής και με αυτό των 12:30 τοπική όπου κλασικά δεν το προλάβαμε. Δείτε εδώ γιατί στεναχωρήθηκα που δεν προλάβαμε το Χ που γλυκοκοίταζα!!! 

F.C. Groningen - Roda J.C. Kerkrade 3-2
Συνέχεια στο βορρά όπου η Groningen έκανε επιτέλους σεφτέ στην έδρα της! Δείτε εδώ πως χάσαμε το 2 του 4,10 αλλά τσιμπήσαμε στο τέλος το Over 4,5 του επίσης 4,10!!!

Willem II Tilburg - P.E.C. Zwolle 0-1
Συνέχεια στο Tilburg και στο ντέρμπι ουραγών! Δείτε εδώ πως η γηπεδούχος παραμένει χωρίς νίκη... Να δω πότε θα την κάνει αφού ούτε τώρα μας έδωσε τον 1 του 2,20!

V.V.V. Venlo - P.S.V. Eindhoven 0-6
Κλείνουμε με το πάρτυ της P.S.V.! Δείτε εδώ πως διέλυσε την Venlo...

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Για το βραδυνό παιχνίδι δεν υπάρχουν ακόμα κάποιες ειδήσεις πέραν αυτή του Sno που σίγουρα μένει εκτός... Εγώ θα ρίξω 1 munten στο 2 του 3,60 και ελπίζω να το περάσουμε στο + αύριο!!!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India