Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Eredivisie: 9η Αγωνιστική - Πράξη Κυριακής (0 στα 5 και καταποντισμός!)

Καλημέρα σε όλους. Για μία ακόμα φορά δεν πρόλαβα το ματς των 12:30 αλλά όπως σχολίασα και στο άρθρο του betonia κι εγώ για Χ το βλέπω! Πάμε τώρα στα υπόλοιπα...

Αρχή με το Venlo όπου η τοπική V.V.V. υποδέχεται την Feyenoord. Οι γηπεδούχοι είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν (3 ισοπαλίες, 5 ήττες)... και ελπίζω να μην κάνουν την παρθενική τους σήμερα! Από την άλλη και η Feyenoord μετράει 3 σερί εκτός χωρίς νίκη (1 ισοπαλία, 2 ήττες) ενώ και στο Venlo δεν έχει και την καλύτερη προϊστορία... μιας και η τελευταία της νίκη εκεί (εκ των 2 συνολικά) χάνεται στο μακρινό 1991! Το στατιστικό αυτό το σχολίασε και o Koeman στις δηλώσεις του λέγοντας πως για όλα υπάρχει ένα τέλος, ενώ από την άλλη ο Lokhoff δεν δίνει και τόση σημασία σε αυτό. Αρκετές απουσίες λόγω εθνικών μέσα στη βδομάδα για την Feyenoord με τον Koeman να χαίρεται για την ταχύτατη εξέλιξη του Bruno Martins Indi. Απών θα είναι οι τραυματίες Stefan de Vrij  και Ruben Schaken ενώ επιστρέφουν οι Joris Mathijsen και John Goossens. Στους γηπεδούχους δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά.
Πρόβλεψη: Νομίζω πως ο Koeman θα επαληθευτεί... αλλά επειδή το 2 του 1,55 δεν με ψήνει θα ρίξω 2 munten στο Χ Ημίχρονο - 2 Τελικό που βρίσκεται στο 4,75!

Συνέχεια με το Φριζλανδικό ντέρμπι ανάμεσα σε S.C Heerenveen και S.C. Groningen. H Heerenveen δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομαδάρα και μετράει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα (και 4 ισοπαλίες, 3 ήττες). Από την άλλη η Groningen μετράει ήδη 3 νίκες (και 2 ισοπαλίες, 3 ήττες), με τις 2 να σημειώνονται εκτός έδρας. Όπως και να έχει ο νικητής του ντέρμπι παίρνει πόντους στα μάτια των οπαδών! Ο Marco van Basten ήδη έχει χρησιμοποιήσει 22 ποδοσφαιριστές με τον τερματοφύλακα Kristoffer Nordfeldt να είναι ο μόνος που παραμένει σταθερός, ενώ φαίνεται πως καταλήγει στο 5-3-2 για την ομάδα του που του έδωσε βαθμούς τελευταίαΣήμερα βέβαια αναμένεται να παίξει με το παραδοσιακό 4-3-3 λόγω της απουσίας του τιμωρημένου κεντρικού αμυντικού Arnold Kruiswijk. Από την άλλη η αναζήτηση στην Groningen έδειξε το 4-2-3-1 το οποίο έδωσε 2 νίκες και 1 ισοπαλία... Τα 2 αμυντικά χαφ ονόματι Maikel Kieftenbeld και Tim Sparv του δίνουν περισσότερη σιγουριά στην άμυνα, ενώ ο φουνταριστός body-builder Genero Zeefuik κάθεται κουτί στα σχέδια του Robert Maaskant, με τον Michael de Leeuw να τον υποστηρίζει.
Πρόβλεψη: Άρχισαν να ανεβαίνουν κάπως και οι 2 ομάδες μετά το κακό ξεκίνημα αλλά σήμερα νομίζω πως το Χ του 3,50 είναι καλό οπότε θα ρίξω 2 munten! Θα ρίξω όμως και άλλα 5 munten στο Over 3,5 του 2,10 και 2 munten στο Over 4,5 του 3,60!!!

Κλείνουμε με το waalwijk όπου η R.K.C. υποδέχεται την P.E.C. Zwolle. Οι γηπεδούχοι μετράνε 5 σερί παιχνίδια αήττητοι εντός (με την περσινή σεζόν) και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Την προηγούμενη αγωνιστική στάθηκαν άτυχοι αλλά σήμερα ελπίζω να γυρίσει η τύχη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.
Πρόβλεψη: Τον 1 του 1,55 δεν τον αγγίζω... αλλά και εδώ το Χ Ημίχρονο - 1 Τελικό του 4,50 θα πάρει 2 munten στην πλάτη του!!!

Portemonee (Πορτοφόλι):
- Αρχικό: 50 munten
- Σήμερα: 80,85 munten (-13)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
- 2 munten στο Χ Ημίχρονο - 2 Τελικό του 4,75 στο V.V.V. Venlo - Feyenoord (-2)
- 2 munten στο Χ του 3,50, 5 munten στο Over 3,5 του 2,10 και 2 munten στο Over 4,5 του 3,60 στο           S.C. Heerenveen - F.C. Groningen (-9)
2 munten στο Χ Ημίχρονο - 1 Τελικό του 4,50 στο R.K.C. Waalwijk - P.E.C. Zwolle (-2)

Met vriendelijk groetjes,

van der Mitrax

Υ.Γ.: Για να δούμε και τον betonia...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India