Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ligue 1 . Week 8 – Η αγάπη κλονίζεται (κέρδος, 2 στα 4))


Στο αντίστοιχο άρθρο της προηγούμενης αγωνιστικής είχα γράψει για την Nice τα εξής : «Αυτή την περίοδο όμως αγαπάω την Nice μέχρι να γίνει η στραβή και να την... χωρίσω». Η στραβή λοιπόν έγινε αλλά ακόμη δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να την αφήσω ή να της δώσω μια νέα ευκαιρία. Κλίνω βέβαια προς το δεύτερο ειδικά τώρα που παίζει στην Reims. Μια ομάδα που δεν συμπαθώ καθόλου.

Stade de Reims vs OGC Nice : Συνεχίζοντας τον πρόλογο μου θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο για την αγάπη μου να κινείται σε αποδόσεις πάνω του 3.00! Το θέμα μου με την συγκεκριμένη ομάδα είναι ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμη χαρακτήρα για να μπορεί να κρατήσει ένα αποτέλεσμα και αυτό το απέδειξε στον αγώνα με την Bastia που και τις δύο φορές ισοφαρίστηκε χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση. Καταλαβαίνω ότι είναι νεαροί οι παίχτες και ότι είναι καινούργια ομάδα αλλά, ας με συγχωρέσει, νομίζω ότι έδειξε μεγάλη αφέλεια και αυτοκτόνησε. Και τώρα έχει απέναντί της, την Reims που είναι η πιο αμυντικογενής ομάδα του πρωταθλήματος ακόμη και από την πρώτη διδάξασα Toulouse. Η αλήθεια είναι ότι δεν της αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά και αυτό θα διορθωθεί σιγά σιγά και νομίζω ότι μπορεί αυτό το παιχνίδι να είναι μια αρχή. Και τώρα πάμε στο δίλημμα μου. Από τη μία θέλω να τιμωρήσω την Nice και από την άλλη πιστεύω πως πρέπει να διορθωθεί η θέση της Reims. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις το μοιράζω στα δύο και λέω Χ που έχει απόδοση 3.10! (10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 3-1

FC Sochaux Montbeliard SC vs Stade Rennais FC : Το κοινό στοιχείο αυτών των δύο ομάδων είναι ότι ξεκίνησαν άθλια το πρωτάθλημα αλλά τώρα τελευταία έχουν ψιλοβρεί την φόρμα τους και ανέβηκαν στην βαθμολογία. Για τους γηπεδούχους έχω μια μικρή επιφύλαξη αφού αγωνιστικά δεν με πείθουν καθόλου σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους. Αν προσθέσουμε ότι η ομάδα του Antonetti αλλά και ο ίδιος ηρέμησαν κάπως από την αρχική αμφισβήτηση και έχοντας καλύτερες μονάδες από τους γηπεδούχους οδηγούμαι στο διπλό. Η ομάδα της Peugeot δείχνει να είναι περισσότερο ομάδα αλάνας παρά επαγγελματική με αποτέλεσμα να είναι τακτικά απείθαρχοι οι παίχτες, που χάρη στα στημένα τους σκοράρουν. Θα δείξω εμπιστοσύνη όμως στην ομάδα της Βρετάνης και το διπλό δίνεται στο 2.40. Για πιο σίγουρα μπορεί κάποιος να πάει στο over με 2.10. (10 και 5 ευρώ αντίστοιχα).

Τελικό αποτέλεσμα : 0-1

Stade Brestois 29 vs Girondins de Bordeaux : Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο στην έδρα τους με τρεις νίκες τις οποίες όμως δεν της άξιζαν. Γενικά δεν έχουν δείξει πολλά πράγματα φέτος και το σημαντικό, νομίζω, είναι ότι στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ajaccio έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση ως τώρα και μάλιστα με διαφορετικό σύστημα. Το 4-1-4-1 φαίνεται να τους ταιριάζει περισσότερο και έχοντας το πολύ σημαντικό μέσο Grougi σε καλή φόρμα μπορούν να κάνουν ζημιά. Τα στημένα του ειδικά είναι πάρα πολύ επικίνδυνα. Από την άλλη ο Gillot παραδέχθηκε και μάλλον έχει αποφασίσει να προσέξει περισσότερο την Ευρώπη από το πρωτάθλημα και δήλωσε ότι η ομάδα του όσο αγωνίζεται στο Europa League αναμένεται να χάσει και βαθμούς. ‘Εχοντας παίξει την Πέμπτη, χάνοντας μάλιστα με τριάρα από την Newcastle, η ψυχολογία δεν θα είναι πολύ καλή. Αν συνυπολογίσεις πως το παιχνίδι γίνεται και Κυριακή μεσημέρι δεν μπορείς να εμπιστευτείς το διπλό. Έχοντας αυτά ως δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη και τις προηγούμενες γκέλες μετά από παιχνίδια στην Ευρώπη νομίζω πως το Χ είναι μια καλή επιλογή με απόδοση 3.10! (10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 1-1

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε -11.

Την τωρινή εβδομάδα έχουμε +9!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India