Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Eredivisie: 2η Αγωνιστική - Πράξη Κυριακής (1 στα 5)

Καλημέρα σας. Δυστυχώς δεν μας ήθελε χθες το τόπι αφού τα χινάρια μας χάλασαν. Τουλάχιστον οι "Καρδούλες" μας έδωσαν τα λεφτά μας πίσω ενώ το χαμένο πέναλτι της PEC Zwolle στο 90' πόνεσε!!! Για να δούμε τι έχουμε σήμερα...

Βαριά ήττα στην πρεμιέρα για την FC Groningen αφού ο πρώην (λέγε με Dusan Tadic) την πλήγωσε βαριά με 2 γκολ και 2 ασσίστ για τα άλλα 2! Μέσα στην εβδομάδα αποκτήθηκε ο Περουβιανός αριστερός μπακ Edison Flores μπας και σώσει την κατάσταση αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, οπότε ο Emil Johansson διατηρεί την θέση του και το "Καμάρι του Βορρά" την τρύπα... Κάτι άλλο ιδιαίτερο δεν υπάρχει στα αγωνιστικά.
Εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα για την Willem II Tilburg αφού ισοφαρίστηκε στο 87'! Πλήρης η ομάδα για σήμερα.
Πρόβλεψη: Η τελευταία νίκη της FC Groningen εντός χάνεται στις 19 Φλεβάρη αν και κόντρα στην Willem II Tilburg έχει πολύ καλή πρόσφατη προϊστορία (7-1 το 2011 και 4-0 το 2010). Εγώ πάντως θα πάω στην κόντρα μιας και οι ισορροπίες έχουν αλλάξει αρκετά πιστεύω, οπότε 2 και 5,75!!! Για τους μη τολμηρούς η διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 2,50 φαντάζει ιδανική...

Ξεσκαρτάρισμα είχαμε το καλοκαίρι για την ADO Den Haag και μάλλον θα συνεχιστεί με τις αποχωρήσεις των "αχρείαστων 30άρηδων" Ahmed Ammi και Aleksandar Radosavljevic. Η ομάδα δείχνει σαφώς βελτιωμένη και ίσως την ξαναδούμε στις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Για σήμερα δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά.
Το μεγάλο μπαμ έκανε η RKC Waalwijk στην πρεμιέρα αφού επικράτησε με 3-2 του φαβορί για τίτλο PSV Eindhoven. Απέκτησε επίσης από την ηττημένη τον νεαρό διεθνή Μαροκάνο μέσο Imad Najah. Η ομάδα είναι πλήρης για το παιχνίδι της κοσμοπολίτικης Χάγης.
Πρόβλεψη: Σαφώς ποιοτικότερη φέτος η ADO Den Haag και με δυνατή έδρα ενώ δεν πιστεύω πως η RKC Waalwijk μπορεί να κάνει και 2ο θαύμα στη σειρά! Θα πάω με τον 1 του 2,10 που είχε πτωτική πορεία μέσα στη βδομάδα...

Μεγάλη εμφάνιση της ΑΖ μέσα στην πρωτεύουσα όπου μπόρεσε να τσιμπήσει το βαθμό από τον "Αίαντα". Μέσα στη βδομάδα είχαμε αρκετές φήμες για αποχώρηση του βασικού κεντρικού αμυντικού Niklas Moisander προς Anderlecht μεριά! Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του ιδανικού αντικαταστάτη του Rasmus Elm στο κέντρο της ομάδας. Για σήμερα απόντες είναι οι τραυματίες Τhomas Lam (αμυντικός), Ali Messaoud (μέσος) και Celso Ortiz (μέσος) που ούτως ή άλλως δεν προορίζονταν για βασικοί. Παράλληλα χαρά προκάλεσε το ντεπούτο με την εθνική Ολλανδίας των νεαρών Adam Maher (19 - μέσος) και Nick Viergever (23 - αμυντικός) που αναμένονται και σήμερα στο αρχικό σχήμα.
Η Heracles Almelo παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα της στην πρεμιέρα κόντρα στην VVV-Venlo. Μέσα στη βδομάδα ενισχύθηκε με τον νεαρό αμυντικό Bart Schenkeveld (21) από την Feyenoord. Κάτι άλλο δεν υπάρχει για σήμερα.
Πρόβλεψη: Μεγάλη επιτυχία το Χ στην πρεμιέρα μέσα στο Amsterdam Arena για την ΑΖ... αλλά πιστεύω πως και σήμερα θα μείνει στο Χ που βρίσκεται πλέον στο 4,75 από το 5,25 στις αρχές της εβδομάδας!!!

Μεγάλη επικράτηση της NEC με 0-2 στην έδρα της Heerenveen στο ξεκίνημα της σεζόν. Σήμερα επιστρέφει ως αντίπαλος ο μέχρι πέρυσι κινητήριος μοχλός στο κέντρο Lasse Schøne. Κάτι αγωνιστικό δεν υπάρχει.
Τίποτα ιδιαίτερο δεν υπάρχει αγωνιστικά και για τον Ajax και την πιτσιρικαρία του...
Πρόβλεψη: Δυνατή έδρα το Nijmegen ενώ και ο Ajax δεν με πείθει φέτος... Απλά σας προτείνω και πάλι να αποφύγετε το 2πλο που είναι πολύ χαμηλό για τα δεδομένα του αγώνα!

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Και πάλι μεγάλες αποδόσεις οπότε όλα τα πονταρίσματα σε μονά αποδεκτά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India