Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Eredivisie: 2η Αγωνιστική - Πράξη Σαββάτου (1 στα 4)

Καλημέρα, 2η αγωνιστική στην Ολλανδία και ελπίζουμε να μην πατώσουμε όπως το προηγούμενο Σ/Κ... αν και το καρέ του Χ που βλέπουμε δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο!!!

Ξεκίνημα με το αριστερό για τους επίδοξους πρωταθλητές της PSV Eindhoven και πλέον στην έδρα τους πρέπει να δείξουν κάτι καλύτερο από το τραγικό πρόσωπο (ιδίως της άμυνας) της πρεμιέρας. Στα θετικά για τον Dick Advocaat η επιστροφή του Ola Toivonen που εξέτισε την τιμωρία του. Παρά την πλήρη αποτυχία του αμυντικού δίδυμου Marcelo - Wilfred Bouma στο Waalwijk το ίδιο αναμένεται να δούμε και σήμερα! 
Στο στρατόπεδο της Roda JC τώρα ο Ruud Brood ελπίζει στην έκπληξη για την ομάδα του! Για τη σημερινή αναμέτρηση απών είναι ο μέσος Mitchell Donald που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.
Πρόβλεψη: Τα τελευταία χρόνια η Roda JC περνάει δύσκολες στιγμές στην έδρα της PSV Eindhoven μιας και έχασε με 3-0, 3-1 και 7-1!!! Δεν ξέρω αν θα έχουμε πάλι τέτοιας έκτασης επικράτηση και επειδή τα ποσοστά είναι μικρά θα αφήσω το παιχνίδι στην άκρη!

Τσίμπησε το βαθμό η NAC Breda στην πρεμιέρα. Μέσα στη βδομάδα προχώρησε στην απόκτηση υπό τη μορφή δανεισμού του ταλαντούχου εξτρέμ Danny Verbeek από την Standard Liege που δεν αποκλείεται ακόμα και να ξεκινήσει σήμερα!
Μετά την μεγάλη νίκη της FC Twente στην πρεμιέρα πολλοί την έχρισαν διεκδικήτρια του τίτλου με τον Steve McClaren να δηλώνει πως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος... Στα αγωνιστικά οι Nicky Kuiper και Sander Boschker παραμένουν απόντες ενώ ενθουσιασμός υπάρχει για τον Luc Castaignos που ίσως πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Πρόβλεψη: Στην 1η αγωνιστική έπιαναν τα πάντα για την FC Twente...και δεν πιστεύω πως θα γίνει το ίδιο και σήμερα. Προσθέτουμε και την δυνατή έδρα και πάμε με το Χ του 3,70!

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα νέα για τις δύο ομάδες που θα παραταχθούν πλήρεις. 
Πρόβλεψη: Καλή ομάδα η Vitesse αλλά εκτός έδρας δεν με πείθει. Από την άλλη PEC Zwolle θέλει βαθμούς στην έδρα της για να ελπίζει σε σωτηρία... και εμείς πάμε στο Χ του 3,30 για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος!!! 

Κατάφεραν να πάρουν το Χ στο Amelo οι της VVV-Venlo και πλέον δεν γίνεται να ξεπεράσουν το περσινό αρνητικότατο ρεκόρ τους (16 ήττες & 1 ισοπαλία εκτός)! Για σήμερα δεν υπάρχουν απουσίες και αναμένεται να παλέψουν για τη νίκη μέσα στην έδρα τους, αν και δεν διαθέτουν κάτι σπουδαίο...
Αδικείται κατά τη γνώμη μου η FC Utrecht από την ήττα κόντρα στην Feyenoord αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες και άξιζε την ισοπαλία. Χωρίς απουσίες για το σημερινό παιχνίδι και ελπίζουμε ο Asare αυτή τη φορά να βρει μία φορά εστία!!!
Πρόβλεψη: Σφιχτό παιχνίδι προβλέπεται και εδώ... Εμείς θα τιμήσουμε και πάλι το Χ του 3,30.

Με νίκη μέσα στην Utrecht ξεκίνησε την σεζόν η Feyenoord, αν και κατά τη γνώμη μου το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν το Χ. Δεύτερη αγωνιστική και εντός έδρας ντέρμπυ κόντρα στις "Καρδούλες". Σημαντική απουσία αυτή του πρόσφατα χρησθέντα διεθνή κεντρικού αμυντικού Stefan de Vrij που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση. Έτσι λοιπόν το κεντρικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τον νεοαποκτηθέντα Joris Mathijsen, που άφησε την Malaga και δήλωσε οπαδός της Willem II Tilburg, και τον Bruno Martins Indi (επίσης πρόσφατα χρησθέντας διεθνής) που προοριζόταν για αναπληρωματικός. Θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να διατηρήσει ο αντικαταστάτης του Otman Bakkal, Lex Immers παρά τις χαμένες ευκαιρίες στα 2 τελευταία παιχνίδια που του έχουν ρίξει τη ψυχολογία!
Αφαίμαξης συνέχεια στη Heerenveen μιας και ο Oussama Assaidi ακολούθησε τα χνάρια των Bas Dost (VfL Wolfsburg) και Luciano Narsingh (PSV) και κατέληξε στην Liverpool! Έτσι από την περσινή τετράδα φωτιά στην επίθεση ο Marco van Basten έχει στη διάθεσή του μόνο τον Filip Djuricic (ακόμα όμως η μεταγραφική περίοδος δεν τελείωσε...). Προσθέτουμε την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την NEC συν τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Molde για τα Play Off του Europa League και τα πράγματα "σφίγγουν" επικίνδυνα...
Πρόβλεψη: Σίγουρα αποδυναμωμένοι οι φιλοξενούμενοι αλλά και οι γηπεδούχοι δεν με πείθουν φέτος... Επίσης εκτός έδρας οι "Καρδούλες" είναι πάντα θανατηφόρες μιας και η κόντρα είναι το πάθος τους. Θα πάω με το Χ που από 3,50 πριν 1-2 μέρες πλέον βρίσκεται στο 4,00!!!

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Όπως καταλάβατε το ρίσκο σήμερα είναι μεγάλο οπότε όλα τα σημεία καλό είναι να παιχτούν μονά αποδεκτά!!! Από εκεί και πέρα βάλτε και 1 ευρώ (όχι παραπάνω) στην τετράδα και αν κάτσει το καρέ...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India