Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Επιλογή ημέρας :middlesbrough-west ham 2 (2.8)(ταμείο)

Έναρξη 20/08/2011 (27/60) (45%) (μ.ο 2.11)

Σήμερα ή μάλλον και σήμερα οι Εγγλέζοι στην σέντρα.

Στην δεύτερη την τάξη κατηγορία στοχοποίησα σήμερα και επέλεξα ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων με στόχους.

Άποψη μου βέβαια είναι ότι η γηπεδούχος Μίντλεσμπρο έχει φτάσει το ταβάνι της και η μέχρι σήμερα θέση της έχει υπερβολή σε συνάρτηση με τις ικανότητες της.

Η Γουέστ Χαμ είναι η ...
καλύτερη εκτός έδρας ομάδα και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς ξέρει πως να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις με έναν Αλαρντάις να κρατάει σωστά το τιμόνι της ομάδος.

Θεωρώ υπερβολικό το αήττητο των γηπεδούχων και πιστεύω ότι τα 'σφυριά' μπορούν και με το παραπάνω να το σπάσουν ενώ ικανοποιητική είναι και η απόδοση.

4 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

Μαζι και γω με WEST HAM,μια απο τις δυο ομαδες μου αλλωστε στο Νησι αλλα δεν το παιξα..κατι με τρωει για Χ,που δεν θα χαλασει καμια απ τις δυο.Για αυτο και την απεφυγα,να την δω και με ανεση την ομαδαρα:)

birdy είπε...

Κρίμα που δεν το έπαιξες.Πάντως είναι ομαδάρα και μεγάλη συμπάθεια μου και θα ανέβει πιστεύω απευθείας.

Unknown είπε...

Birdy πολλά μπράβο για την επιλογή σου. Δυστυχώς επέστρεψ αργά και δεν μπόρεσα να σχολιάσω πριν την έναρξη του ματς. Το φοβόμουν το παιχνίδι και το έβλεπα για ισοπαλία, όπως ο Πάνθηρας. Οι διαφορές των δύο είναι μεγάλες, απλά είχαν παιχνίδι πριν τρεις μέρες και δεν ήξερα πως μπορεί να εμφανιστούν. Πάντως, η εμπειρία των παιχτών των Hammers μίλησε ξανά και λογικά, θα ανεβούν απευθείας. Θεωρώ ότι είναι πιο συνεπής ομάδα και από την πρωτοπόρο Southampton και στο τέλος θα την προσπεράσουν.

birdy είπε...

Νάσαι καλά.Και εγώ σε αυτήν την μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων πόνταρα αλλά και στην σοβαρότητα της Γουέστ Χαμ ως ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India