Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η τρίπλα που ρεζίλεψε τον Neymar!!!! (video)

Μια σοφή λαϊκή παροιμία λέει πως αν δεν έχει μυαλό, έχεις πόδια. Στην παρακάτω περίπτωση όμως θα λέγαμε ότι ισχύει μάλλον το ανάποδο...


Ο νέος αστέρας του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Neymar, θα έπρεπε -για την προβολή του image του- να κάνει μια guest σκασιά στο Βραζιλιάνικο freestyle battle event. To concept ήταν απλό και στα μέτρα του. Στο τέλος της βραδιάς θα έπρεπε να αναμετρηθεί με τον νικητή ώστε το κοινό να εκστασιαστεί! Τίποτα το δύσκολο για την κλάση του!
Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Ο κόσμος τον αποθέωνε, όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω του, απέναντι του είχε ένα φιάκα από την Γαλλία ονόματι Sean Garnier που ούτε η μάνα του δεν τον ήξερε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αυτός ξεκινούσε τη μάχη με την μπάλα στα πόδια του.


Κάπου όμως στο 0:35 του βίντεο τα πράγματα πήραν άλλη τροπή...

    



Ο αντίπαλος του ήταν ο καλύτερος freestyler με τις περισσότερες κερδισμένες μάχες. Αν και Γάλλος ο Sean Garnier έδειξε στον Βραζιλιάνο σταρ πως ένα μόνο τσικλίκι του, αρκούσε για να κάνει το λεπτό που ακολουθούσε, το πιο μακρύ στη ζωή του αντιπάλου του. Όχι απλά ο Neymar έχασε την μπάλα αλλά ακόμη δεν πρέπει να έχει καταλάβει τι έγινε σε εκείνη τη φάση! Προσεξτε οτι μετά την τρίπλα που ΄φαγε δεν είχε ψυχολογία ούτε να ακουμπήσει την μπάλα!!!


Χονδρό το ρεζιλίκι!


Πάρτε και μια γεύση τι εστί Sean

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India