Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Επιλογή ημέρας : chelsea-liverpool over (1.95)(ταμείο)

Έναρξη 20/08/2011 (24/53) (45.2) (μ.ο 2.12)

Η δεύτερη επιλογή μου έρχεται από το μεγάλο παιχνίδι του Λονδίνου.
Τόσο η Τσέλσι όσο και η Λίβερπουλ είναι μάλλον λίγο πίσω από τους στόχους τους και το παιχνίδι βαθμολογικά κρίνεται πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και των δύο, γι' αυτό και δεν επέλεξα σημείο νίκης αλλά το over. 
Ο λόγος για την επιλογή των πολλών γκολ έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο παιχνιδιού της γηπεδούχου Τσέλσι, η οποία έχει ανεβάσει την άμυνα της και την πίεση ψηλά, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο εύκολα απειλητική για τον αντίπαλο αλλά ...
και πιο ευάλωτη στην δική της άμυνα. Αυτό άλλωστε το μαρτυράνε και τα τελευταία τρία ματς στην έδρα της όπου κέρδισε την Έβερτον και την Σουόνσι με 3-1 και 4-1 ενώ ηττήθηκε από την Άρσεναλ στο περίφημο εκείνο 3-5.
Κοινώς με μικρότερες ομάδες παράγει γκολ αλλά το ένα θα το φάει ενώ με την ποιοτικότερη Άρσεναλ έβαλε πολλά αλλά πίσω τα παραέφαγε.
Καλώς ο συντελεστής του over και ελπίζω βάσιμα, σε βοήθεια από την Λίβερπουλ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπράβο birdy για το σωστό "διάβασμα" του παιχνιδιού. Δεν πρόλαβα να σου γράψω χτες, πριν το ματς, ότι η Chelsea είναι αυτή που με οδηγεί και μένα στο goal/goal, καθώς σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια φέτος βάζει και τρώει γκολ. Πρέπει να χάρηκες διπλά για το γκολ στο τέλος!

birdy είπε...

Όπως τα λες διπλή η χαρά τόσο αγωιστική όσο στοιχηματική.Συνέχισε την καλή δουλεια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India