Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Νέο σκάνδαλο Giggs: Brothers for life

Οι αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα τελειωμό δεν έχουν για τον Ουαλό άσσο της Manchester United.
Μετά το σκάνδαλο της 6-μηνης εξωσυζυγικής του σχέσης με την starlet Imogen Thomas, νέες ροζ αποκαλύψεις έρχονται να ταράξουν την ιδανική, ως τώρα, ζωή του ποδοσφαιρικού ειδώλου.


Βάσιμες φήμες τον θέλουν να διατηρεί τα τελευταία 8 χρόνια σχέση με την γυναίκα του αδερφού του, Rhodri. H 28χρονη Natasha γνώρισε τον Ryan σε ένα Night club πριν από 8 χρόνια και έκτοτε οι ερωτικές συνευρέσεις τους συνεχίστηκαν. Η σχέση της με τον Ryan μπορεί να μην προχώρησε πιο σοβαρά, αφού ο Ryan είχε άλλο δεσμό, αλλά τότε βρέθηκε ο αδερφός του για να την ερωτευθεί και εν τέλη...
να την παντρευτεί. Οι αδερφοί Giggs είναι γεγονός ότι μοιάζουνε πολύ!

H Natasha και ο Rhodri.


Όπως καταλαβαίνεται, μετά από αυτήν την αποκάλυψη ο Rhodri είναι συντετριμμένος. Η οικογένεια Giggs έχει πάρει το μέρος του αδερφού και στην ουσία με την στάση της αποκληρώνει τον Ryan. Μέσα σε όλα αυτά η τραγική φιγούρα είναι είναι η πρώην γυναίκα-πλέον-του Ryan και μητέρα των δύο παιδιών του, Stacey, που βλέπει μέρα με την μέρα ντροπιαστικές λεπτομέρειες της εξωσυζυγικής ζωής του άντρα της, να δημοσιεύονται στα μέσα.


Τίποτα άλλο δεν μας έρχεται στο μυαλό από μια διαφήμιση του Ryan για τους φορείς του AIDS με σλόγκαν "Brothers for life" μτφ "Αδέρφια για πάντα"


Τι ειρωνεία... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India