Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ε, στήσου, στήσου...πιάστηκα τελικά!

Ένα πράγμα είναι σίγουρο σε αυτήν την ιστορία οτι ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !

Χρόνια πάει αυτή η κολόνια με τα πρόσωπα να εναλλάσσονται αλλά την ουσία να παραμένει. Κάτι σαν τα UFO, όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν αλλά κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη τους!!!

Το θέμα είναι σε εξέλιξη και εμείς το παρακολουθούμε. Σε πρώτη φάση θα θέλαμε να θίξουμε 2-3 πραγματάκια....

Αν καθίσεις και αναλογιστείς την σταθερά του ποδοσφαίρου στις σύγχρονες κοινωνίες θα καταλάβεις και ποια είναι η ταμπακιέρα στην ουσία της. Όλα τα δεδομένα στην ζωή κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν εκτός από την ομάδα που υποστηρίζεις! Τίποτα, πλέον, στη ζωή δεν συσπειρώνει περισσότερο κόσμο απ' όσο το ποδόσφαιρο! Ακόμη και η κομματική πολιτική στα πλαίσια της ψηφοθηρίας, απευθύνεται ακριβώς εκεί...στο οπαδικό έρεισμα! Ας μην ξεχνάμε ότι η ιδεολογία πάσης φύσης...πέθανε! 

 
Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας που μέσα στον κατάλογο των ονομάτων είδαμε ποδοσφαιριστές και προπονητές. Δεν θέλουμε να κάνουμε κήρυγμα περί δεοντολογίας αλλά με τι λογική κάποιος προδίδει αυτό που τον έκανε άνθρωπο, που του έδωσε ζωή. Αναρωτιόμαστε, με ποια λογική κάθεται να χάσει, όντας παίκτης. Με ποια λογική, όντας προπονητής, λέει το ταλεντάκι που θα ρίξει στο ματς να ΜΗΝ τα δώσει όλα! Σαν άντρες όλοι πρέπει να ξέρουμε δύο πράγματα στη ζωή: 1) ποιοι είμαστε 2) τι δεν θέλουμε να κάνουμε. Διαφορετικά είμαστε απλοί περαστικοί.


Σε δεύτερο χρόνο θα θέλαμε να κρατήσουμε αποστάσεις από τα ΜΜΕ. Δεν θα στήσουμε στην γωνία να πετροβολίσουμε ή να καννιβαλίσουμε κανέναν. Άλλοι που ηγήθηκαν της χώρας και φέρουν τις μεγαλύτερες ευθύνες για την σημερινή κατάντια βλέπω οτι αξιώνουν καλύτερης μεταχείρισης από αυτούς. Γιατί άραγε?
Είμαι περίεργος (αν και μπορώ να φανταστώ) να δω ποιος ένας ή το πολύ δυο-τρεις θα την πληρώσουν έτσι για να ικανοποιηθεί η τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού. Ας ελπίσουμε στο καλοπροαίρετο των μέσων.   

 
Τρίτον και τελευταίο θα θέλαμε να διαφωνήσουμε με τον κ Γερουλάνο που αδικαιολογήτως πρόχειρα και εντελώς άστοχα υπέδειξε το ποδόσφαιρο ως τον χώρο που διοχετεύτηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Απο το.... τα λεφτά τα φάγαμε μαζί, στο... τα λεφτά τα έφαγε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να θυμήσω οτι το Χρημαστήριο, το Βατοπέδι, η Siemens, η Vodafone, το παραδικαστικό, τα εξοπλιστικά και οι προμήθειες δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Έλεος!


Για το κομμάτι του στοιχηματισμού που επίσης μας αφορά σαν blog θα επανέλθουμε με αναλυτικό άρθρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India