Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 1-0 και αποκλεισμός !!!


Η ήττα του Ολυμπιακού με 1-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρνει εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά.
Ο αποκλεισμός σοκ για τους ερυθρόλευκους έβγαλε στην επιφάνια αδυναμίες της ομάδας και έφερε έντονο προβληματισμό στην ομάδα.
Η διοίκηση απ’ ότι φαίνεται θα διώξει τον Λίνεν για να χρυσώσει το χάπι αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι αυτός ο μόνος υπεύθυνος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.
Ο Ολυμπιακός από την περσινή χρονιά ακόμη δεν μπορεί να πείσει ότι είναι μια ομάδα που παίζει για την νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και δεν παίζει ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος του.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος.
Τα χρόνια της παντοκρατορίας του στην Ελλάδα δεν φρόντισε...
να κάνει μια ομάδα ισχυρή που θα πρωταγωνιστεί  σε Ελλάδα και Ευρώπη για πολλά χρόνια και να ματώνει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι.
Φρόντισε να κρύβει τις αδυναμίες του αντί να βελτιώνεται και βρήκε άλλους τρόπους να δείχνει ισχυρός.
Πολιτικοί, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφοι και πολλά παπαγαλάκια φρόντιζαν τα πάντα ώστε στο εσωτερικό η ομάδα του Πειραιά να δείχνει πανίσχυρη και έτσι οι οπαδοί δεν πίεζαν για την βελτίωση της ομάδας.
Βέβαια πολλές φορές και στο παρελθών  όπως και χθες ήρθαν αποτελέσματα και εμφανίσεις στην Ευρώπη που έδειχναν ξεκάθαρα ότι αυτή η ομάδα δεν βελτιώθηκε σημαντικά αυτά τα χρόνια των 10 πρωταθλημάτων.

Ο Ολυμπιακός πρέπει ν’ αλλάξει νοοτροπία. Πρέπει να μάθει να παλεύει όλα τα παιχνίδια, να αντιμετωπίζει κακές διαιτησίες, να ματώνει για την νίκη, να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις εντός των γηπέδων και πολλά άλλα για να έχει τον σεβασμό όλων.
Είναι ευκαιρία με την αλλαγή διοίκησης στον Ολυμπιακό να αλλάξει η νοοτροπία και η φιλοσοφία της ομάδας.
Πρέπει να πιστέψουν όλοι στο αυτονόητο. Για να έρθουν οι διακρίσεις φτιάχνω ομάδα και όχι παράγκα !!!

2 σχόλια:

charalampos είπε...

Σωστός betonia! αλλά θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα πω οτι μόνο το γόητρο του ολυμπιακού πληγώθηκε χθες. Εκεί λεφτά υπάρχουν, δεν περίμένουν τα 3εκατ.€ από το europa για να βγάλουν τη χρονιά. αυτά να τα δουν μερικοί αεκ-παοκ-αρηδες! Ο γαύρος θα βρει την άκρη του...

Unknown είπε...

Συμφωνώ για τα φράγκα. Δόξα θέλει αλλά που θα την βρει :-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India