Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Στους δρόμους δίνεται ένα ακόμη ραντεβού του κόσμου του Ηρακλή ύστερα από σχετικό κάλεσμα του δυναμικότερου συνδέσμου Αυτόνομη Θύρα 10 για την Παρασκευή 20 Αυγούστου στο Ιβανώφειο! Η αφορμή αυτή τη φορά είναι η έλευση του καλλιτέχνη και «μεγαλομετόχου» της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Πασχαλίδη (κατά τον κόσμο ρέμος), όχι φυσικά για να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας ή να μεριμνήσει για θέματα του Ηρακλή αλλά.....
  για να τραγουδήσει και να «διασκεδάσει» το κοινό της Θεσσαλονίκης! Και αναρωτιέται ο κάθε νοήμων άνθρωπος και όχι μόνο ο οπαδός του Ηρακλή: Όλο τον χρόνο πέρυσι κατέστρεφε τον μεγαλύτερο σύλλογο αυτής της πόλης, τον έφτασε στο χείλος του γκρεμού και τώρα θα έρθει χαμογελαστός και ανέμελος να «διασκεδάσει» τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλή; Σε όλη την πόλη το όνομα του «κοσμεί» όσο κανένα άλλο αυτή την περίοδο τοίχους, πάρκα, γέφυρες και οδοστρώματα συνοδευόμενο από όχι και τόσο τιμητικές προσφωνήσεις και αυτός θα έρθει να πει τραγουδάκια; Θα τραγουδήσει και τον ύμνο του Ηρακλή μήπως; Και ποιος θα πάει να τον ακούσει; Ίσως ορισμένοι ανυποψίαστοι γνωστοί του, ίσως και ορισμένοι οπαδοί συμπολίτισσας ομάδας που προσεύχονταν κάθε βράδυ -πιθανόν και μπροστά στην εικόνα του κ. Πασχαλίδη- να πέσει ο Ηρακλής στα χαρτιά! Τους τελευταίους μήνες ο κόσμος του Ηρακλή απαιτεί στα ραδιόφωνα μια συνέντευξη τύπου (τι πιο απλό;) ενημέρωσης και εξηγήσεων από τον μεγαλομέτοχο και αυτός τον φτύνει και τώρα ας πούμε έρχεται να τον φτύσει και από κοντά; Προκλητική συμπεριφορά, θρασύτητα και άγνοια ίσως χαρακτηρίζουν αυτή την απόφαση του! Προς ενημέρωση είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που κατηγορούν τον κ. Πασχαλίδη για την κατάντια του Ηρακλή από αυτούς που καταφέρονταν κάποτε κατά του τέως κ. Θεοδωρίδη. Οι γνώστες και των δύο καταστάσεων μπορούν να καταλάβουν!

Όσον αφορά τον τύπο της πόλης παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες μια ανεξήγητη αρνητική στάση από μερίδα του τύπου προς τη νυν διοίκηση του Ηρακλή και προσωπικά κατά του προέδρου κ. Τάκη! Κατηγορείται δηλαδή μια διοίκηση 100 ημερών η οποία έχει την πλήρη σχεδόν στήριξη του κόσμου του Ηρακλή προς το παρόν, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο με δελτία τύπου και με συνεντεύξεις τύπου όποτε χρειάζεται, δείχνει να λειτουργεί και να οργανώνεται ολοένα και καλύτερα, φέρνει στον Ηρακλή βασικό ποδοσφαιριστή της 5ης ομάδας της Ισπανίας. Σαφώς χρεώνεται και τα λάθη της ελλιπέστατης προετοιμασίας, της έλλειψης φιλικών αγώνων και 2-3 μεταγραφές ποδοσφαιριστών «φαντασμάτων» στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου. Οι παπαγάλοι του τύπου (διευθυντές και υπάλληλοι τους δημοσιογράφοι) δεν ακούστηκαν το ίδιο έντονα πέρυσι ας πούμε που έναν ολόκληρο χρόνο ο Ηρακλής βούλιαζε! Και ας μην αναφερθούμε για το πιο μακρινό παρελθόν καλύτερα. Αντιθέτως, ξεκίνησαν να κραυγάζουν αυτές τις ημέρες που ο Ηρακλής αγοράζει ποδοσφαιριστές αξίας. Ο Ισπανός που έρχεται από την Μαγιόρκα αν ερχότανε για άλλη ομάδα της πόλης θα ήταν το μοναδικό θέμα στα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων της πόλης καθημερινά. ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!



Υ.Γ. κάποιοι γιατί δεν βάζετε τον κ. Παντελή πρόεδρο στον σταθμό σας αφού έχει φράγκα να χώσει;



Υ.Γ. κ. Τάκη πάρε και τον Καρντόζο να γουστάρουμε ακόμη πιο πολύ για την αρρώστια του Ηρακλή και να είσαι σίγουρος ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα εκτοξευθούν.

από sakisira

2 σχόλια:

charalampos είπε...

ο Αντoύνης εβγαλε σχετική ανακοίνωση...:-Ρ

Ανώνυμος είπε...

μαλον κατουρήθηκε. αλλά δεν ξέρω αν ήταν όρθιος η' καθιστός

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India