Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Όταν κοιμάμαι, ο κόσμος δεν υπάρχει.

Καλώς ορίσατε στη χώρα του αύριο.
Καλώς ορίσατε στη χώρα του μπροστά.
καλώς ορίσατε στη χώρα που όταν ρίχνει κλεφτές ματιές πίσω της...βλέπει το μέλλον!!!

Όποιος...λέω... όποιος τυχάρπαστος μας κουνηθεί, χαϊδεύουμε το γκάζι και τρώει τα φλόκια μας στη μάπα.

Χωρίζω σανό για δυό μουλάρια και συνεχίζω...


Στον ΠΑΟΚ πριν από 3 μήνες μιλούσαν για πρωτάθλημα και όχι άδικα αφού κόντραραν τον Παναθηναϊκό στα ίσια. Μέχρι πριν από 2 εβδομάδες μιλούσανε για ομίλους champions league και υπέρβαση, όχι άδικα αφού ο αποκλεισμός του κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σήμερα, κλάφτα Χαράλαμπε. Δεν θα σχολιάσω γιατί είναι κρίμα να βλέπεις αυτήν την αυτοκαταστροφή. Θα υπερθεματίσω όμως στο ότι πρέπει να ανασυνταχθούν με σκοπό να πάρουν την πρόκριση έναντι της ντεφορμέ Fenerbahce και με ένα καλό momentum να σώσουν την χρονιά.

Η Θύρα 4 ζητά εξηγήσεις. Νομίζω οτι πάνω κάτω είναι γνωστοί οι λόγοι, και αν όχι, δεν υπάρχει χρόνος να δοθούν στη παρούσα φάση. Άλλες είναι οι προτεραιότητες. Συμμερίζομαι την αγωνία τους αναφορικά με το μέλλον. Αύριο τι?

Αντικαταστάτες του Βρύζα, ο Παντελής Κωνσταντινίδης ή ο Ζήκος.

Στην ΑΕΚ, τον άλλο δικέφαλο, η κατάσταση θυμίζει εμφύλιο, με ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις. Να θυμίσω ότι η ΑΕΚ είχε καταπληκτική απόδοση στα φιλικά και φάνταζε αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση έναντι της Dadi United. 2,5 χρόνια ο Bajevic στην ΑΕΚ και τώρα ήρθε φαγούρα την ώρα που όλα έδειχναν συγχρονισμένα.
Ας χαλαρώσουν λίγο γιατί αν δεν το έχουν καταλάβει διεκδικούν με αξιώσεις τίτλο.

Να σου πω πόσα έβγαλε πέρυσι ο ΟΦΣΠ να κωλώσεις? 28.000.000 € κέρδη ο Ολυμπιακός από την συμμετοχή του στο champions league. 49.000.000 € η πρωταθλήτρια Internazionale Μilano. Για να καταλάβεις πόσο απέχεις ποδοσφαιρικά από τον 5ο της super-league 2009-2010 (Βάζελε, εσύ εξαιρείσαι).

Είναι είδηση τα 20.000 διαρκείας του ΠΑΟ???? Ρε, ο ΠΑΟΚ τα ξεπέρασε πέρυσι επειδή το ζήτησε ο Ζαγοράκης, χωρίς καμία επιτυχία απολύτως.
Με double...αυτές τις μεταγραφάρες και τα αποτελέσματα με inter και Milan στα φιλικά θα έπρεπε να είχατε κάνει sold out και για την σεζόν 2011-2012.

Αγόρι μου... είσαι ωραίος... μην μασάς. Μην κοιτάς που δεν έχεις γκόμενα. Αυτές δεν έχουν γούστο!!!

Ματς..μουτς!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India