Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δύσκολο έργο ο ΠΑΟΚ


Μπορεί και οι τρεις εκπρόσωποι μας στο Europa League να νίκησαν με 1-0 τους αντιπάλους τους στα πρώτα παιχνίδια αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που φαίνεται να έχει το δυσκολότερο έργο στους επαναληπτικούς.
Στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρ αναμένετε να ασκήσει μεγάλη πίεση στον ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού με σκοπό την γρήγορη επίτευξη γκολ. Αν το πετύχει αυτό τα πράγματα από εκεί και πέρα θα είναι δύσκολα για τον δικέφαλο του βορρά...

καθώς θα χαθεί το όποιο πλεονέκτημα έχει αποκτήσει με το 1-0 της Τούμπας.
Ο ΠΑΟΚ που έχει δυο σημαντικές απουσίες στο κέντρο (Ίβιτς, Βιτόλο) θα προσπαθήσει πρωτίστως να κάνει αυτό που έχει μάθει καλά τα τελευταία χρόνια, να μην δεχθεί γκολ. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να σκοράρει με αντεπιθέσεις ή στημένες φάσεις που θα του δώσει και το μεγάλο πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.
Αν ο ΠΑΟΚ βάλει γκολ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» η πρόκριση θα είναι κοντά, καθώς το να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα φαίνεται δύσκολη υπόθεση.

ΟΙ 2500 φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας και δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στην Πόλη.
Περιμένουμε να γίνει ένα παιχνίδι συναρπαστικό και ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ να έχει την τύχη με το μέρος του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India