Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Amores perros.

Hola amigos,

love is a bitch σε ελεύθερη αγγλική μετάφραση. Είναι σύνηθες φαινόμενο στο χώρο του ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, η καινούργια μεταγραφή της ομαδάρας σου να έρχεται με πανηγύρια... πυρσούς στο αεροδρόμιο και μεγάλες δηλώσεις αλλά στο τέλος  να καταλήγει σε ένα διαζύγιο με αντιδικία. Πολλά τα σκηνικά του παρελθόντος εμείς όμως θα αναφέρουμε τα πιο πρόσφατα...



Περίπτωση Ντάτολο. Ο παίχτης που ήταν σε επικοινωνία με την ανοιχτή γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης του Ολυμπιακού, στη νέα ομάδα του κατηγορεί το ιατρικό team των Πειραιωτών για το αγωνιστικό του κατάντημα. Γελάει κανείς :-Ρ ?

Περίπτωση Μπερέτα. Ο  Αλ Πατσίνο των πάγκων δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πίσω σε νοοτροπία... σε σχέση με την Β΄Ιταλίας που δούλευε part time συμπληρώνουμε εμείς.

Περίπτωση Ντιόγκο. Η καριέρα που δεν έκανα. Μεγάλο ταλέντο που πήρε το στραβό το δρόμο, στη χώρα του που πήγε δανεικός δήλωσε οτί και καλά ο Ερνέστο τον ήθελε στην ομάδα αλλά αυτός νοστάλγησε τη Brazil και έφυγε. Τον έφαγε η ξενητιά της Ελλάδα!!!

Περίπτωση Κάμπορα. Ο πρώτος σκόρερ του Άρη, το κουτάβι όπως χαρακτηριστικά τον φωνάζανε, που έφυγε εν μία νυκτί με υπονοούμενα σερί. Ακόμη λέει αυτός...

Περίπτωση Σάλπι. Έφυγε από το δικέφαλο του Βορρά σαν προδότης πήγε στον ΠΑΟ και φέτος που επέστρεψε πάλι πίσω, από προδότης έγινε "Δημητράκης". Για να λέμε και τα ανάποδα. 

Σας θυμίζω τις περιπτώσεις Λέτο, Βιτόλο, Χαλκιά, Ίβιτς που έγιναν οι πιο παθιασμένοι αντίπαλοι των πρώην ομάδων τους. Κάνεις ότι θέλεις και κάποιους τους πονάει!

ΥΓ: τα συμπεράσματα δικά σας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India