Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 3 Νοεμβρίου


Πέρασε μια κακή στοιχηματικά μέρα για μας, στην οποία πολλές ομάδες παρουσιάστηκαν τελείως διαφορετικές σε σχέση με την μέχρι τώρα πορεία τους. Συνεχίζουμε σήμερα με έξι επιλογές...

Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Inter μέσα στην Udinese. Οι γηπεδούχοι έκαναν το πρώτο τους διπλό την προηγούμενη αγωνιστική και δείχνουν κάποια σημεία ανάκαμψης, όμως απέναντι στην Inter τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα και αν λύσουν και κάποια προβλήματα στην άμυνα τους θα γίνουν ακόμη πιο αξιόπιστοι.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Udinese – Inter 2 2.70 0-3

Στη δυάδα ως πρώτο σημείο επιλέξαμε τον άσσο της Everton η οποία υποδέχεται την Tottenham. Οι γηπεδούχοι ιδικά στην έδρας τους είναι πολύ σκληρή ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, όμως δεν πείθουν και το κυριότερο παίρνουν τα παιχνίδια με ζόρικα γκολ στα τελευταία λεπτά.
Ως δεύτερο σημείο επιλέξαμε τον άσσο της Nice απέναντι στη Bordeaux. Οι γηπεδούχοι παρόλο ότι δυσκολεύονται στα τελευταία παιχνίδια τους, εντός έδρα είναι σχεδόν πάντα φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιωθεί κάπως στα τελευταία παιχνίδια, όμως δεν δείχνουν ικανοί να πάρουν κάτι από αυτό το ματς.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Everton – Tottenham 1 2.50 0-0
Ligue 1 Nice – Bordeaux 1 2.30 1-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 5.75 Lose

Στην Τριάδα πρώτη επιλογή ο άσσος της Levante απέναντι στη Granada. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους και ιδικά στην έδρα τους δεν έχουμε λόγο να μην τους παίξουμε.
Δεύτερο σημείο πάλι από Ισπανία ο άσσος της Getafe απέναντι στη Valencia. Πιο δύσκολο παιχνίδι αυτό, κυρίως λόγο της ποιότητας των φιλοξενουμένων. Παρόλα αυτά θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους που στην έδρα τους παρουσιάζονται πολύ δυνατοί, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν πείθουν ως σύνολο.
Τρίτη επιλογή ο άσσος της Verona απέναντι στην Cagliari. Οι γηπεδούχοι μας αναγκάζουν ν’ ασχοληθούμε και πάλι μαζί τους, καθώς εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Αν συνεχίσουν ν΄ αγωνίζονται έτσι, δεν θ’ αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα από τους φιλοξενούμενους.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Levante – Granada 1 2.05 0-1
Primera Division Getafe – Valencia 1 2.60 0-1
Serie A Verona – Cagliari 1 2.05 2-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 10.93 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India