Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Μπορεί την έκπληξη η Reims στη Saint-Etienne

Το παιχνίδι αυτό το είχα σταμπάρει από την αρχή της εβδομάδας ως μία πιθανή έκπληξη. Γενικά είναι κάποια παιχνίδια που μία ομάδα παίζεται ως ξεκάθαρο φαβορί ενώ και τα στατιστικά αλλά και οι εικόνες των δύο ομάδων δεν δικαιολογούν τέτοιο άνοιγμα στις αποδόσεις. Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτό το παιχνίδι. Εξηγούμαι :

Η Reims έχει δείξει ως τώρα ότι δεν φοβάται κανέναν. Από την περσινή χρονιά κιόλας έδειξε ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Παίζει πολύ σφιχτά και συγκεντρωμένα σαν ομάδα και με την επιθετική της ενίσχυση φέτος χτύπησε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε μια ομάδα που δεν δέχεται γκολ ούτε με αίτηση (Lille) αλλά και ομάδες όπως η Monaco που την μία απέσπασε ισοπαλία και στο Coupe de la Ligue την απέκλεισε. Και να είναι μόνο αυτό; Η Reims κέρδισε εκτός έδρας και την Lyon αλλά και την Marseille. Ακόμα ακόμα και με την πλούσια PSG στο 20λεπτο έχασε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά και όταν έμεινε πίσω στο σκορ δεν το παράτησε. Αυτό μου δείχνει ότι δεν φοβάται και ότι έχει την αυτοπεποίθηση να παίξει το παιχνίδι της παντού.

Ας περάσω στην Saint-Etienne. Προφανώς είναι καλύτερη ομάδα από την Reims αλλά φέτος δεν έχει το εύκολο γκολ που είχε πέρσυ και το έχει πληρώσει. Παίζει με το ίδιο στυλ όπως και πέρσι. Με την Nice την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με ένα γκολ δώρο σαν αυτό που μας έδωσαν οι Σλοβάκοι και η μη χρησιμοποίηση του Brandao ως βασικού είναι ένα συν για την Reims. Οι παίχτες της Reims δύσκολα κάνουν τέτοια λάθη.

Σαν συμπέρασμα περιμένω ένα σφιχτό παιχνίδι που μεν θα πιέζουν οι γηπεδούχοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι θα είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Φυσικά δεν είναι εύκολο να κοντράρεις την Saint-Etienne στην έδρα της και μου φαίνεται ότι το Χ στο 3.75 είναι μια καλή επιλογή.

Υ.Γ. : Τα παιχνίδια που προτείνει η Betonia σήμερα κάντε κλικ εδώ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India