Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Ξεκινά άλλη μία εβδομάδα που προβλέπεται αρκετά δύσκολη για όλες τις ομάδες και όχι μόνο της Ευρωπαίες μιας και πολλά πρωταθλήματα έχουν μεσοβδόμαδη αγωνιστική. Δεν περιμένουμε πολύ rotation από τους προπονητές ειδικά στο πρώτο παιχνίδι.


Επιλογή ημέρας είναι ο άσσος της Marseille επί της Montpellier. Οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν την ίδια συνέπεια με την περσινή χρονιά και τα παιχνίδια του Champions League δεν την βοηθούν. Απέναντι όμως στην Montpellier που δείχνει ανήμπορη να πάρει μια νίκη ακόμη και από κατώτερης ποιότητας ομάδα ο άσσος έχει προβάδισμα στα μάτια μας.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Marseille - Montpellier  1 1.80 2-0

Στη δυάδα μας, πρώτο παιχνίδι είναι το Wolfsburg vs HamburgΟι γηπεδούχοι παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τραυματισμούς τα πάνε καλά φέτος. Ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί καθώς έχουν νικήσει Dortmund και Schalke, ενώ έχουν χάσει μόνο από Braunschweig!!! Οι φιλοξενούμενοι ανακάμπτουν με τον Μπερντ Φαν Μάρβεϊκ στον πάγκο, όμως με τα αμυντικά προβλήματα να μην λύνονται δεν έχουν πολλές πιθανότητες σε αυτό το παιχνίδι.

Δεύτερο παιχνίδι είναι το Nottigham Forest vs Reading! Η Nottigham Forest έχει κάνει μια μικρή κοιλιά, αλλά η έδρα της παραμένει το μεγαλύτερο ατού της (μόλις μία ήττα ως τώρα). Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να ξαναμπεί στον "ίσιο" δρόμο... Η Reading εντός πάει καλά, αλλά εκτός είναι.. τρικυμία (μόνο μία νίκη φέτος). Στηρίζουμε τη συνέπεια των γηπεδούχων και την ανάγκη να παραμείνουν στις θέσεις των play off.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Wolfsburg - Hamburg  1 1.83 1-1
Championship Nott. Forest - Reading  1 2.00 2-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.66 LOSE

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India