Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Σε όλες ομάδες, πάντα όταν ένα κεφάλαιο κλείνει, ανοίγει ένα καινούργιο. Το ίδιο συμβαίνει και στην Inter με τον Moratti να αποχωρεί και τον ινδονήσιο Thohir να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Να δούμε τι θα μπορέσει να κάνει και αυτός. Έξι παιχνίδια είναι στις επιλογές μας σήμερα.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Inter στην έδρα της Bologna. Πήρε κάποια θετικά αποτελέσματα η Bologna αλλά δεν την θεωρούμε ακόμη ικανή να χτυπήσει παιχνίδια με τους μεγάλους. Της λείπουν πολλά πράγματα ακόμη. Μια σοβαρή Inter μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς λόγω κυρίως της ποιότητάς της αλλά και της αδυναμίας των γηπεδούχων.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A  Bologna - Inter Milan  2 2.00 1-1

Στην δυάδα μας, πρώτο παιχνίδι είναι αυτό των Nice vs Saint-Etienne! Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι νίκες τους είναι στο όριο. Οι απουσίες των Bautheak, Mendy, Ospina και κυρίως του αρχισκόρερ Cvitanich μας κάνουν πιο εύκολο το έργο για να επιλέξουμε το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι θα πεισμώσουν μετά την άδικη ήττα από την Lyon και θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
Δεύτερο παιχνίδι το Udinese vs Fiorentina. Δύσκολη έδρα το Friuli αλλά οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Τσακωμοί, κακό ποδόσφαιρο και μέτριο ρόστερ δίνουν στην πολύ καλή φέτος Fiorentina την ευκαιρία να περάσει αλώβητη. Μια Fiorentina που έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον Rosi και που επιστρέφουν σιγά σιγά οι τραυματίες της.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Nice - Saint-Etienne 2 2.62 0-1
Serie A  Udinese - Fiorentina  2 2.50 1-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.55 Lose

Τέλος η τριάδα μας. Hamburg vs Hannover. Οι γηπεδούχοι πασχίζουν να ανέβουν επίπεδο και η επίθεσή της βγάζει φωτιές ενώ οι φιλοξενούμενοι χαρακτηρίζονται ως ομάδα έδρας, έχουν μόνο ήττες. Ε, ας κάνουν άλλη μία.
Levante vs Villareal. Σφιχτοί οι γηπεδούχοι σε όλα τους τα παιχνίδια και πάντα προσπαθούν να κλέψουν τα παιχνίδια. Το καταφέρνουν αλλά ως πότε. Τρομερή μπάλα οι φιλοξενούμενοι που κάνουν την έκπληξη και νομίζουμε ότι θα φύγουν με το διπλό στην τοπική αυτή μονομαχία.
Nantes vs Monaco. Οι γηπεδούχοι είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Κυριαρχούν και επιβάλουν το παιχνίδι τους στην έδρα τους ενώ στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί πανζουρλισμός με την πορεία της ομάδας. Από την άλλη η Monaco είναι μαγκωμένη στα εκτός έδρα παιχνίδια της και όταν δεν μπορεί να κερδίσει ικανοποιείται και με την ισοπαλία. Εμείς πιστεύουμε ότι δεν θα μπορέσει και θα αρκεστεί στον βαθμό.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga  Hamburg - Hannover 1 2.05 3-1
Primera Division  Levante - Villareal 2 2.10 0-3
Ligue 1 Nantes - Monaco  X 3.10 0-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 13.34 Lose

  Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India