Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Πρόβλεψη Λάτσιο-Νάπολι (Serie A, 09/02/2013)


Γήπεδο:Olimpico
Ημέρα, ώρα: Σάββατο, 21:45
Τίτλος:Στο κατώφλι της Μεγάλης Κυρίας

Ματς  «φωτιά» στο Ολίμπικο


Λάτσιο και Νάπολι αναμετρώνται σήμερα στο στάδιο Ολύμπικο  σ’ ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ηττημένο (ειδικά αν αυτοί είναι οι γηπεδούχοι) να μένει πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου. 

Οι "πρωτευουσιάνοι" δείχνουν να κάνουν κοιλιά έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες από κιέβο εντός και τζένοα εκτος σ’ ένα ματς που κυριολεκτικά αυτοκτόνησαν καθώς κατάφεραν το γρήγορο  2-0 των γενοβέζων να το ισοφαρίσουν και στην τελευταία φάση του αγώνα να δεχτούν και  τρίτο τέρμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχασαν και το βαρύ πυροβολικό τους τον Γερμανό «φονιά» Μίρο Κλόζε ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει για 2 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων ενώ προσπάθησαν να τον αντικαταστήσουν με τον γερόλυκο Λουίς Σαχά(ουδεν σχόλιο)..

Οι ναπολιτάνοι απ την άλλη, μετά το σοκ της εντός έδρας ήττας απ την μπολόνια στις 16/12/12 έχουν 5 συνεχόμενες νίκες και δείχνουν να φορμαρίζονται την κατάλληλη στιγμή ενώ στο διάστημα αυτό έχουν καλύψει τη διαφορά από τη Γιουβέντους και δείχνουν ότι φέτος θα τα δώσουν όλα για το σκουντέτο καθοδηγούμενοι απ τον σουπερ σταρ Καβάνι (ίσως την τελευταία χρονία του στην ομάδα), τον νεαρό και φετινή αποκάλυψη της ομάδας Ινσίγκνιε και τον Μάρεκ Χάμσικ (ο οποίος βρίσκει τη φόρμα του την καταλληλότερη στιγμή)

Πρόβλεψη: Η Νάπολι θεωρώ πως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει  μέχρι τέλους τη Γιουβέντους και σ ένα απ' τα πιο κομβικά ματς της σεζόν απέναντι στη «σκασμένη» και ντεφορμέ  Λάτσιο θα την εμπιστευτώ ποντάροντας στην πολύ δυνατή της επίθεση.Επειδή όμως το παιχνίδι είναι  ντέρμπι είναι απαραίτητη και η κάλυψη στην ισοπαλία.
Διπλό σε απόδοση 2.2 και χ σε απόδοση 3.2



ΥΓ : Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής τα βλέπετε εδώ!

Δείτε επίσης :

2 σχόλια:

Adons είπε...

Stef νομίζω θα πάω με την απόδοση του Χ και λόγω συναισθηματισμού αλλά και περιμένοντας την αντίδραση της Λάτσιου μετά τιε δύο ήττες!

Stef είπε...

Αdons πιστεύω πάρα πολύ στη φετινή Νάπολι και προσωπικά [ριν 2 εβδομάδες την έπαιξα και πρωταθλήτρια.Η λάτσιομου δείχνει οτι έχει πιάσει ταβάνι καιπεριμένω τη μίλαν ίσως και την ίντερ να την περάσουν στη βαθμολογία.Το ρόστερ της δε με γεμίζει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India