Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη Evian TG FC vs Montpellier Herault SC


Τίτλος : Η απογοήτευση κυριαρχεί

Γήπεδο : Parc de Sports


Ώρα : 21.00



Evian TG FC
Απογοητευμένη εμφανίστηκε στην Lorient την προηγούμενη αγωνιστική και έχασε απολύτως δίκαια. Η αιτία δεν είναι άλλη από τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων που την οδήγησαν στη ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα δεν τα άξιζαν! Οι εμφανίσεις ήταν ανώτερες από τους εκάστοτε αντιπάλους τους αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά. Δεν ξέρω αν έχουν δυνάμεις να αντιδράσουν αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι ο Dupraz είναι διατεθιμένος να το αλλάξει αυτό αποφασίζοντας να δουλέψει μόνο με 20 παίχτες στέλνοντας τους υπόλοιπους στην β ομάδα! Ο Dupraz για όσους δεν γνωρίζουν δεν είναι κανονικός προπονητής και μάλλον δεν το θέλει κιόλας αφού ούτε τις δυνατότητες έχει, ούτε και έχει επιδείξει ότι το ‘χει. Σε αυτό όμως που είναι εξαιρετικός είναι να εμψυχώνει και οι κινήσεις του αυτό μου έδειξαν. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Montpellier Herault SC
Μπορεί να βρίσκεται σχετικά ψηλά στη βαθμολογία και έδειξε ότι σιγά σιγά βρίσκει την περσινή της φόρμα αλλά μετά τις αλλαγές τον Ιανουάριο έδειξε μια απογοήτευση σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Προφανώς το ρόστερ της είναι ανώτερο από πολλές ομάδες και φυσικά και από την σημερινή αντίπαλό της, όμως λείπει ο ενθουσιασμός! Το κλίμα χάλασε όταν πουλήθηκε ο Mapou Yanga Mbiwa με τον Girard να ξενερώνει από αυτή την εξέλιξη και να το δηλώνει κάτι που μεταφέρθηκε σε όλη την ομάδα. Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει αποφασίσει τι θα κάνει το καλοκαίρι με τις περισσότερες πιθανότερες να έχει η φυγή του. Εγώ πάντως τον βλέπω να έχει χάσει και αυτός την σπιρτάδα του και μάλλον μια αλλαγή θα τον αναζωογονήσει. Δείχνει κουρασμένος. Η ομάδα νομίζω ότι έχει πιάσει ταβάνι και θα σταθεροποιηθεί σε αυτές τις θέσεις.

Πρόβλεψη : Τώρα σε αυτό που μας ενδιαφέρει, το στοίχημα δηλαδή, θα πρέπει να απαντήσουμε στο δίλημμα μάχη επιβίωσης vs καλύτερης ποιότητας! Από την στιγμή που και οι δύο είναι απογοητευμένοι είναι σχετικά δύσκολο να απαντήσουμε στο ποιος είναι πιο απογοητευμένος  και συνεπώς σε αυτό το δίλημμα για αυτό και η τριπλή στο πινακάκι. Ίσως θα ήταν μία επιλογή τα 2-3 γκολ στο 1.80!
 
ΥΓ : Το γνωστό μας πινακάκι με τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής τα βλέπετε εδώ!

Δείτε επίσης :
Premier League - 27η αγωνιστική
Primera Division - 25η αγωνιστική
Serie A - 26η αγωνιστική
Bundesliga - 23η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India