Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Πρόβλεψη Norwich - Everton (Premier League - 23/2/2013)

Γήπεδο: Carrow Road
Ημέρα, ώρα: Σάββατο, 17.00
Τίτλος: "Desperate for win"





Norwich και Everton θα μονομαχήσουν σήμερα, με διαφορετικούς στόχους η κάθε μία, αλλά έχοντας ως κοινό τις μέτριες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. O Chris Houghton ξέρει ότι η ομάδα του θα μπει σε περιπέτειες αν συνεχίσει να μη νικάει (έχει να κερδίσει από τα μέσα Δεκέμβρη), παρά τους 6 βαθμούς απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το πρόβλημα του σκοραρίσματος είναι μεγάλο και ο πρόσφατος αποκλεισμός από τη Luton έθεσε τον Houghton υπό πίεση. Εντός έδρας έχει μία από τις καλύτερες άμυνες και μία από τις χειρότερες επιθέσεις. Περιμένω να ξαναπάρει σύντομα μπρος, δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει στο τέλος. Στα θετικά, η επιστροφή του αρχηγού, Grant Holt (φώτο).

Η Everton, παρά την πολύ καλή πορεία της, προβλημάτισε με τον τρόπο που έχασε από τη Manchester United, αλλά και με την ισοπαλία απέναντι στην Oldham. To κυνήγι για την 4η θέση συνεχίζεται, αν και θεωρώ αδύνατο να τα καταφέρουν, καθώς οι Chelsea, Tottenham έχουν αρχίσει να χτίζουν διαφορά, ενώ και η Arsenal έχει καλύτερη ομάδα. Δε χάνουν εύκολα (μόλις 2 ήττες στα τελευταία 14 ματς), αλλά δεν κερδίζουν και πολύ εύκολα. Απαραίτητη η σημερινή νίκη, αν θέλουν να συνεχίσουν το όνειρο του Champions League.

Δύσκολο να βρω νικητή στη σημερινή αναμέτρηση. Από τη μία, η κακή, στον τελευταίο καιρό Norwich, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα το τρίποντο για να ανασάνει. Από την άλλη, η -σαφώς καλύτερη- Everton, η οποία δε βρίσκεται σε πολύ καλό "φεγγάρι". Θα "ξυπνήσει" η έδρα των γηπεδούχων και θα δούμε μια εμφάνιση, όπως αυτές του πρώτου γύρου; Θα δείξει η Everton από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι; Για την ιστορία, τα μεταξύ τους παιχνίδια (φέτος και πέρυσι) προσφέρουν θέαμα, ενώ το ματς του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλο στο τέλος. Προσωπικά, διαλέγω την ισοπαλία.

Πρόβλεψη: Χ

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India