Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πρόβλεψη Liverpool - West Brom (Premier League - 11/2/2013)

Γήπεδο: Anfield
Ημέρα, ώρα: Δευτέρα, 22.00
Τίτλος: "Ο Clarke επιστρέφει"







Ο Steve Clarke, προπονητής της West Bromwich Albion, επιστρέφει σήμερα ως αντίπαλος στο Anfield. Πέρυσι, με τον Kenny Dalglish συνέθεσαν ένα δίδυμο στον πάγκο της Liverpool, το οποίο κατάφερε να φέρει την ομάδα στην κατάκτηση του League Cup και στην παρουσία στον τελικό του FA Cup. Συνεργάτης με τον σημερινό προπονητή των Reds, Brendan Rodgers, στο επιτελείο του Jose Mourinho, όταν ο τελευταίος προπονούσε την Chelsea.

H Liverpool έδειξε ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης, με τις εμφανίσεις της απέναντι στις Arsenal και Manchester City. Το ότι δεν πήρε το τρίποντο σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια είναι ένδειξη "ανωριμότητας-απειρίας" του roster, ίσως και του Rodgers, Το ότι δεν έχασε σε κανένα από τα δύο είναι σημάδι ότι η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να χτίζει -το νέο της- χαρακτήρα. Η Liverpool τρέχει ένα μικρό σερί 3 αγώνων χωρίς ήττα στο Anfield και θεωρώ ότι σήμερα αυτό το σερί θα διευρυνθεί. Έχοντας στο μυαλό τις νίκες όλων των ομάδων που βρίσκονται πάνω από τους Reds -εκτός της Everton, η νίκη κρίνεται επιτακτική για να έχει νόημα το κυνήγι της 5ης θέσης.

Η West Brom, ενώ ξεκίνησε τη χρονιά με πολύ καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, φτάνοντας μέχρι και την 3η θέση, τώρα βρίσκεται 2 βαθμούς κάτω από τη Liverpool, στην 9η θέση. Ο σκοπός τους είναι να τελειώσει η χρονιά, σε βαθμολογική θέση καλύτερη από την περυσινή. H "μεταγραφική γκάφα" με τη μη-μετακίνηση του Odemwingie στην QPR μονοπωλεί όλες τις συνεντεύξεις του Steve Clarke και το αγωνιστικό σκέλος έχει παραμεριστεί αρκετά. Εκτός έδρας, οι Baggies δεν είναι τόσο καλοί, ενώ το Anfield είναι μια έδρα που παραδοσιακά χάνουν (6 ήττες τα τελευταία 7 χρόνια, χωρίς να σκοράρουν - μοναδική νίκη πέρυσι, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού).

Περιμένω η Liverpool να επικρατήσει σήμερα, έστω και δύσκολα. Ο άσσος προσφέρεται σε πολύ χαμηλές επιδόσεις, αλλά δε νομίζω ότι ακόμη και η ισοπαλία έχει τύχη. Εντός έδρας, η άμυνα των Reds τα πάει περίφημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται να σκοράρουν.Ίσως να αξίζει ο στοιχηματισμός σε ειδικά στοιχήματα, όπως νίκη της Liverpool με δύο γκολ διαφορά.

Πρόβλεψη: 1

Δείτε επίσης:
Premier League - 26η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India