Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη OGC Nice vs Lorient FC 09/02/2013


Τίτλος : Το ματς των εκπλήξεων

Γήπεδο : Stade du Ray


Ώρα : 21.00




OGC Nice

Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς! Στην αρχή της χρονιάς την περίμενα στο δεύτερο μισό του πίνακα αλλά δείχνει ότι θα τερματίσει και άνετα μάλιστα στην πρώτη οχτάδα! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως έχει σημαντικά προβλήματα, κυρίως από την μέση και μπροστά. Θα έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε την αντίδρασή της σε αυτά τα προβλήματα. Μεγαλύτερη απώλεια είναι ο βασικός της επιθετικός Cvitanich (12 γκολ) αλλά και ο έμπειρος μέσος Digard ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο σύνδεσης της άμυνας και της επίθεσης. Αυτές ίσως αποδειχθούν καθοριστικές. Πέρα από αυτούς, απόντες θα είναι ο δεύτερος επιθετικός Pentecote αλλά και ο νεαρός Maupay που έχει δώσει λύσεις στην επίθεση. Όμως επιστρέφει στην άμυνα μετά από τιμωρία ο ηγετικός της αμυντικός Civelli. Πάντως η ομάδα του Puel έχει δείξει να αποκτά χαρακτήρα και να κερδίζει παιχνίδια παρά τις όποιες απουσίες έχει.

Lorient FC

Η δεύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η Lorient. Μετά το πάθημα και τον παραλίγο υποβιβασμό της την προηγούμενη χρονιά, φέτος αποφάσισε να μην αγχωθεί και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί! Ο Gourcuff έχει μάθει να ζει με προβλήματα και θα πρέπει να ζει πλέον και με την μακρόχρονη απουσία του εξαιρετικού μεσοεπιθετικού Traore ενώ εδώ και λίγο καιρό παίζει και χωρίς τον μέσο Corgnet! Παρόλα αυτά και χωρίς αυτούς ήταν καλύτερη με την Rennes και άξιζε την νίκη(δέχτηκε γκολ στο 90’). Το πρόβλημα όμως στα εκτός έδρας παραμένει και η ομάδα παρουσιάζεται σε αυτά πολύ soft. Σε οργανωμένες άμυνες δεν τα καταφέρνει καλά και έχει και πολλές αμυντικές αδυναμίες λόγω του τρόπου παιχνιδιού που έχει επιλέξει να παίζει. Έχει δεχθεί ήδη 37 γκολ!


Πρόβλεψη : Ο Puel είναι έμπειρος και καλός προπονητής και του έχω εμπιστοσύνη στο ότι θα βρει την λύση στα επιθετικά του προβλήματα και σε αυτό βοηθούν και οι αδυναμίες των φιλοξενούμενων στην άμυνα και ειδικά στα εκτός έδρας. Ο άσσος στο 2.00 είναι μια δίκαιη απόδοση και θα την στηρίξω και ίσως θα ήταν καλό να κοιτάξουμε και το over στο 1.90 για όποιον θέλει.


ΥΓ : Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής τα βλέπετε εδώ!


Δείτε επίσης :
Premier League - 26η αγωνιστική
Primera Division - 23η αγωνιστική
Serie A - 24η αγωνιστική
Bundesliga - 21η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India