Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πρόβλεψη Wigan - Southampton (Premier League - 2/2/2013)

Γήπεδο: DW Stadium
Ημέρα, ώρα: Σάββατο: 17.00
Τίτλος: "Μάχη για οξυγόνο"






Δύο ομάδες που δείχνουν -μικρά- σημάδια βελτίωσης τον τελευταίο καιρό. Δύο ομάδες που φλερτάρουν με τον υποβιβασμό και θέλουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να πάρουν μια ανάσα για τη συνέχεια. Wigan εναντίον Southampton.

Οι Latics βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού (όπως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό) με 20 βαθμούς, ενώ οι Saints έχουν τρεις βαθμούς περισσότερους. Το περίεργο με τους γηπεδούχους είναι τα πάνε καλύτερα εκτός έδρας, ενώ στο DW Stadium είναι ικανοί για όλα. Ο Martinez ξέρει τον τρόπο να τους γλιτώνει από τον υποβιβασμό την τελευταία στιγμή. Καλές οι ισοπαλίες με Stoke και Fulham, αλλά στο σημερινό παιχνίδι επείγει η νίκη. Οι Aston Villa και QPR που βρίσκονται από κάτω είναι ζήτημα χρόνου να κάνουν το "πέταγμα" προς τα πάνω... Από την άλλη, η Southampton έφερε ισοπαλίες με Chelsea, Everton, έκανε καλή εμφάνιση με τη Manchester United, αλλά πιθανή νίκη σήμερα, θα είναι βάλσαμο! Μπορεί να έχει τη 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά μην μπερδεύεστε - δείχνουν ότι έχουν βελτιώσει τα αμυντικά προβλήματα που εμφάνιζαν στην αρχή της σεζόν.

Η Wigan σκοράρει ένα γκολ -συνήθως- εντός έδρας, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα, απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Southampton. Οι Saints, όμως, δείχνουν να πατάνε καλά (η ήττα από τη United τερμάτισε ένα αήττητο σερί 6 παιχνιδιών) και σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις της wigan εντός έδρας, κλίνω προς την ισοπαλία. Αναμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι, από αυτά που χαρακτηρίζονται με τη φράση κλισέ "θα πέσουν κορμιά".

Δείτε επίσης:
1Χ2 Στοίχημα (2 Φεβρουαρίου) - το δελτίο του betonia με επιλογή του συγκεκριμένου παιχνιδιού

3 σχόλια:

The Catalan είπε...

Poly swstos kai stin analysi kai stin provlepsi o dimitris! ;)

Unknown είπε...

Σε ευχαριστώ, Καταλανέ! Αν και στο τέλος, το παιχνίδι μας άγχωσε με την εξέλιξή του, το αποτέλεσμα ήταν το ιδανικό. Μόνο η ομάδα σου με στενοχώρησε σήμερα, καθώς περίμενα ακόμα μία καλή εμφάνιση..

The Catalan είπε...

tha erxotan kai i kaki,alla oute egw tin perimena simera na sou pw tin alitheia...gia x2 to evlepa..

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India