Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Πρόβλεψη Manchester United - Everton (Premier League - 10/2/2013)

Γήπεδο: Old Trafford
Ημέρα, ώρα: Κυριακή, 18.00
Τίτλος: "Ένα ακόμη σκαλοπάτι προς τον τίτλο"






Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο τίτλος στην Premier League έχει ήδη κριθεί. Μετά και τη χτεσινή ήττα της Manchester City από τη Southampton (3-1), όλα δείχνουν ότι η Manchester United είναι η βέβαιη πρωταθλήτρια  Ο Mancini θα συνεχίζει να ελπίζει ότι οι Red Devils θα χάσουν βαθμούς, όταν αρχίσουν ξανά οι ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Αν εξαιρέσουμε το περσινό 4-4 (εκπληκτικό comeback της Everton), η Manchester United είναι απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια, στα παιχνίδια του Old Trafford. Η United, παρά τις νίκες που πετυχαίνει, επιτρέπει στους αντιπάλους να σκοράρουν. Απέναντι στην Everton, ίσως αυτό αποδειχτεί σημαντικό στην έκβαση του αγώνα. Οι Rooney, van Persie βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, η United είναι σε καλή φόρμα, απλά ο Ferguson θα χρειαστεί να θωρακίσει λίγο περισσότερο τα μετόπισθεν, για να μη βρεθεί να κυνηγά πάλι το σκορ.

Η Everton συνεχίζει το κυνήγι της Tottenham και της Chelsea. H ασφαλής διαφορά της United από τη City, συνθέτει ένα ωραίο background για τους Toffees, ώστε να κλέψουν ένα βαθμό. Τρέχουν ένα αήττητο σερί 5 αγώνων, έχουν μόλις 3 ήττες φέτος, αλλά οι πρόσφατες ισοπαλίες με Southampton και Aston Villa μας κάνουν διστακτικούς στο να προβλέψουμε ποια θα είναι η τελική τους θέση. Είναι μια ομάδα που εύκολα σκοράρει και εύκολα δέχεται γκολ.. Respect πάντως στον David Moyes και στο έργο του όλα αυτά τα χρόνια στην Everton.

Ο άσσος παίζεται σε χαμηλές αποδόσεις, αλλά θεωρώ ότι η Manchester United θα τα καταφέρει. Η νίκη της "δίνει" τον τίτλο σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ ίσως υπάρχει μια διάθεση "εκδίκησης" για το 1-0 του πρώτου γύρου. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των 2 ομάδων και πιστεύω ότι αυτή θα φανεί στο γήπεδο.
Πρόβλεψη: 1

Δείτε επίσης:

2 σχόλια:

Stef είπε...

Scouser Jim μήπως ο ''τσίχλας''προφυλάξει παίχτες σήμερα;Τετάρτη παίζει στο Μπερναμπέου και επειδή θεωρώ οτι η ομάδα του για να ανταπεξέλθει στις κατα κυμματα επιθέσεις των Μαδριλένων θα χρειαστεί πολλά τρεξίματα θεωρώ πως μεσοαμυντικά θα ξεκουράσει αρκετούς βασικους.Μπροστά έχει παίχτες να σκοράρουν και να καλύψουν τους βασικούς,πίσω όμως;;Βλέπεις g-g?

Unknown είπε...

Stef, σύμφωνα με δηλώσεις του Ferguson, θα παρατάξει διαφορετικές ενδεκάδες, σήμερα και την Τετάρτη. ;Όχι, ότι είναι υποχρεωμένος να το τηρήσει, βέβαια..

Προσωπικά, θεωρώ ότι δε θα ξεκινήσει μαζί τους Rooney και van Persie (πιαθανόν να ξεκουράσει τον τελευταίο). Η άμυνα είναι ερωτηματικό: αν ξεκινήσουν οι Smalling, Evans, η Everton θα βρει τρόπο να σκοράρει. To goal/goal φαίνεται πολύ πιθανό (είναι και οι δύο ομάδςς που σκοράρουν και δέχονται γκολ με σχετική ευκολία), αλλά είναι σε αποδόσεις χαμηλότερες του άσσου, οπότε δεν ξέρω αν είναι καλό να το επιλέξεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India