Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ligue 1 . Week 6 – Μπήκε το νερό στο αυλάκι (0 στα 3)


Έχοντας καταλάβει περίπου πως θα κινηθούν οι ομάδες στην φετινή περίοδο και έχοντας μια γενική ιδέα τώρα, θεωρώ πως για τις περισσότερες ομάδες έχει μπει το νερό στο αυλάκι και έχουν δείξει πάνω κάτω τις δυνατότητές τους. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις ειδικά για ομάδες όπως η LOSC Lille και η Montpellier που λόγω ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχουν χάσει και τη συγκέντρωσή τους στα της χώρας. Δύσκολη αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο με σημεία που να μην αξίζει να τα παίξει κανείς αλλά και πολλές παγίδες στα υπόλοιπα.

Brest
Stade Brestois 29 vs Valenciennes FC : Τεράστια τύχη είχε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της στο Francis Le Ble που κατάφερε να κερδίσει με γκολ στις καθυστερήσεις και στα δύο χωρίς να δείξει τίποτα ούτε στον αμυντικό αλλά ούτε στον επιθετικό τομέα. Το έχω ξαναπεί πως θα στηριχθεί και φέτος στην έδρα της για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο προπονητής της, Landry Chauvin, ο οποίος προσλήφθηκε φέτος προσπαθεί να δώσει ένα πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα χωρίς να καταφέρνει πολλά πράγματα αν και στο αγώνα με την Nice έδειξε πρόοδο. Σημαντική είναι η επάνοδος του Grougi που με τα στημένα του δίνει πολλές λύσεις. Η Valenciennes είναι μια ομάδα κατά βάση αμυντική με σχεδόν άριστη λειτουργία σε αυτόν τον τομέα. Έχοντας σαν βάση την άμυνά της προσπαθεί να χτίσει πάνω σε αυτή και να παίξει και λίγο πιο οργανωμένα στην επίθεση. Θεωρείται δίκαιος ο βαθμός που πήρε με την Bordeaux την προηγούμενη αγωνιστική και θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει σε αυτόν τον αγώνα αφού έχει μια άνεση παραπάνω όντας ψηλά στην βαθμολογία. Περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι με το Χ να είναι η επιλογή μου που το βρίσκουμε στο 3.00!

Τελικό αποτέλεσμα : 2-1

Reims
Stade de Reims vs AS Nancy Lorraine :  Τεράστια νίκη για τους νεοφώτιστους στην κατηγορία την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην πρωταθλήτρια Montpellier που έδειξε ότι διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για να παραμείνει στην κατηγορία. Αν αποβάλλει και το φόβο της νεοφερμένης στην κατηγορία θα πάει ακόμη καλύτερα αφού σε μερικά σημεία του παιχνιδιών της σέβεται υπερβολικά τους αντιπάλους της. Ενώ ξεκίνησε καλά στην αρχή, η Nancy, από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Mollo πήρε την κάτω βόλτα και έκανε άθλιες εμφανίσεις. Το καλό για την ομάδα του Fernandez είναι πως επέστρεψε ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του και αναμένεται να αντιδράσει και να πάει καλύτερα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα αλλά είναι το δεύτερο κολλητό παιχνίδι στην έδρα τους και συνήθως δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα σου σε δύο παιχνίδια στατιστικά δεν κάθεται! Οπότε πάω και εδώ με το Χ στο 3.00!

Τελικό αποτέλεσμα : 2-0

O Ben Yedder
Toulouse FC vs Stade Rennais FC :  Παιχνίδι με τεράστια σημασία τουλάχιστον για τους φιλοξενούμενους! Ο μεγιστάνας Pinault και ιδιοκτήτης της ομάδας έδωσε διορία τριών παιχνιδιών στον εκφραστικό προπονητή Antonetti ο οποίος δήλωσε πως δεν τα παρατά ποτέ και θα παλέψει ως το τέλος. Με την πλάτη στο τοίχο λοιπόν ο Antonetti που θα προσπαθήσει να σωθεί. Η ομάδα του όμως δεν παρουσιάζει ωραίο πρόσωπο ως τώρα και ειδικά απέναντι στην ομάδα που έχει χαρακτηριστεί ως «under» ομάδα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Η Toulouse δείχνει το περσινό καλό πρόσωπο ως τώρα. Οργανωμένη αμυντικά και πολύ σφιχτή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα που μετά από την εποχή του Gignac βρίσκει στο πρόσωπο του νεαρού και δαιμόνιου Ben Yedder τον αντικαταστάτη του. Φέτος φιλοδοξεί να πάει για περισσότερα πράγματα και έχει τα φόντα να τα κάνει. Περιμένω την αντίδραση της Rennes αλλά όχι σε αυτό το παιχνίδι. άσσος στο 2.20!

Τελικό αποτέλεσμα : 2-2

ΥΓ 1 : Τα παιχνίδια να παίζονται μονά αποδεκτά...

ΥΓ 2 :  Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δείτε τα σημεία του betonia εδώ!

2 σχόλια:

Adons είπε...

Αποτυχία σήμερα στην πρόβλεψή μου! Τουλάχιστον αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι θεωρώ πως έπαιξα σωστά κι ας έχασα! Την επόμενη φορά ίσως φανώ πιο τυχερός.

Unknown είπε...

Χθες τα πήγες περίφημα… σήμερα ήρθαν ανάποδα.
Στο πρόγραμμα είναι και οι κακές ημέρες φίλε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India