Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Le Derby de Bretagne ή αλλιώς Rennes vs Lorient (επιτυχία)



Γειτονικό ντέρμπυ μεταξύ δύο ομάδων που κάνουν σταθερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Πολλοί σημαντικοί παίχτες πέρασαν από τα σπλάχνα αυτών των ομάδων με τις ακαδημίες τους να θεωρούνται από τις καλύτερες στη Γαλλία. Τα πράγματα δείχνουν ότι η Lorient θέλει να πάρει τα σκήπτρα από τη Rennes που θεωρείται ως τώρα η μεγάλη ομάδα της Βρεττάνης.


Stade Rennais FC :  Αυτή τη στιγμή  το μόνο που βγάζει η ομάδα είναι πρόβλημα. Πάρα πολύ κακό ξεκίνημα με την ομάδα να βρίσκεται στην 17η θέση και να έχει μόνο μία νίκη.  Οι εμφανίσεις της είναι πολύ κακές και φυσικά έχει πάρει αυτό που άξιζε σαν ομάδα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο οι κάκιστες εμφανίσεις αλλά το ότι δεν υπάρχει η διάθεση από τη διοίκηση να διορθωθεί το πρόβλημα. Ο Antonetti προσπαθεί με διάφορους τρόπους να διορθώσει τα προβλήματα αλλά μέχρι τώρα δείχνει να μην τα καταφέρνει. Η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα που θα προσπαθήσει να ανασυνταχθεί παρόλο που έχει χάσει πολλούς από τα βασικά στελέχη της περσινής περιόδου. Θα περιμένουμε να δούμε και τις επόμενες αγωνιστικές το πως θα λυθούν τα προβλήματά τους.


Lorient FC :  Η έτερη ομάδα της Βρετάνης αντίθετα με τους γηπεδούχους έχει κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και για τα αποτελέσματα αλλά και για το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει. Πρόβλημα για τον Gourcuff η φυγή του αρχηγού Mvueba που αποτελούσε τον σύνδεσμο ανάμεσα στους αμυντικούς και στους επιθετικούς παίχτες. Δεν ξέρω πως θα το καλύψει ο προπονητής των φιλοξενουμένων αλλά το ζήτημα είναι ότι η ομάδα βρήκε τον νέο της ηγέτη που ακούει στο όνομά Alain Traore! Ο μέσος έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει δώσει αρκετά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ενώ αναμένεται να αποτελέσει δίδυμο με τον εξαιρετικό πέρσι νεοαποκτηθέντα Corgnet!

Για να καταλήξω κάπου μπορεί η ομάδα της Rennes να μην δείχνει σχεδόν τίποτα μέσα στο γήπεδο αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε τα φυσικά προσόντα αυτής της ομάδας που σε αυτόν το τομέα υπερέχει κατά πολύ από την αντίπαλό της που είναι πιο τεχνική, πιο fluid και πιο γρήγορη! Το ζήτημα είναι πια από τα χαρακτηριστικά θα υπερισχύσουν και εκεί θα κριθεί το παιχνίδι. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα της Lorient που μπορεί να κάνει το διπλό, ένα διπλό που το βρίσκουμε στο 4.50!

Τελικό αποτέλεσμα : 1-2

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Είσαι πελώριος φίλε !!!
Μόνο εσύ θα μπορούσες ν’ αναλύσεις και να παίξεις έτσι το ντέρμπι…

Adons είπε...

Ευχαριστώ betonia! Το πίστευα αυτό το διπλό και όταν είδα την απόδοση λέω τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται με τίποτα! Αν δεν έμεναν και οι φιλοξενούμενοι με 9 παίχτες από το 55' θα ήταν ακόμη πιο εύκολο το διπλό! Έστω κι έτσι όμως τα κατάφεραν!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India