Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ligue 1 . Week 7 – Ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί (χασούρα,1 στα 3)


Η ομάδα της Μασσαλίας κάνει την έκπληξη ως τώρα έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα με τους φιλάθλους και όλους εμάς να περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική το classico της Γαλλίας. Η PSG ανεβάζει στροφές με εκπληκτικό Verratti αλλά στοιχηματικά να μην αξίζει να παίξεις τίποτα από το παιχνίδι της αφού αντιμετωπίζεται από τις εταιρίες σαν να είναι Barcelona. Αυτή την περίοδο όμως αγαπάω την Nice μέχρι να γίνει η στραβή και να την... χωρίσω. Τέλος πάντων πάμε στις επιλογές μου για αυτή την αγωνιστική.

AC Ajaccio vs Stade Brestois 29 :  Οι Κορσικανοί δείχνουν δυνατοί φέτος και έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα, με 4 παιχνίδια εκτός έδρας και έχοντας παίξει με την PSG στην έδρα της αποσπώντας ισοπαλία σε παιχνίδι που μπορούσαν και να είχαν κερδίσει, βλέπουν σαν ευκαιρία τον αγώνα αυτό για το τρίποντο. Τους περιμένω να πηγαίνουν ακόμη πιο καλά στην συνέχεια ειδικά αν προσαρμοστεί και μάθει τους συμπαίχτες του ο Mutu. Οι Βρετόνοι από την άλλη ακόμη δεν έχουν δείξει τίποτα και μέχρι να δείξουν εγώ θα τους κοντράρω. Τρεις πολύ τυχερές νίκες, για να μην γράψω καμιά πιο βαριά φράση, στην έδρα τους τούς κρατούν ψηλά στην βαθμολογία. Πραγματικά και το τονίζω αυτό η τύχη τους είναι απερίγραπτη. Οι εταιρίες έχουν μυριστεί την αδυναμία των φιλοξενούμενων στα εκτός έδρας και τον άσσο δεν τον βρίσκουμε πάνω από 1.90! (ποντάρισμα 10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 1-0

OGC Nice vs SC Bastia :  Η αγάπη μου αυτή την περίοδο, Nice, που φτιάχνει και γήπεδο, αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη Bastia. Ο Puel μαγείρεψε το καλοκαίρι και τώρα απολαμβάνει την μαγειρική του ικανότητα. Για να σοβαρευτούμε η ομάδα της Riviera είναι καλοδουλεμένη, με πλάνο στο παιχνίδι της και σκληροτράχηλη που εδώ και χρόνια είναι το χαρακτηριστικό της και μάλιστα το βαρύ πυροβολικό, ο Αργεντινός Cvitanich άνοιξε λογαριασμό. Βέβαια δεν μπορούν να πάνε για μεγάλα πράγματα και να απειλήσουν τους μεγάλους αλλά βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Ειδικά απέναντι στην άμυνα χοάνη των Κορσικανών δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα. Η Bastia μπορεί να έχει επίθεση φωτιά αλλά αφήνουν πολλούς χώρους στα μετόπισθεν. Φυσικά είναι πολύ επιθετικογενής ομάδα και παίζει πολύ ανοιχτά και δεν θα αλλάξει τακτική σε αυτό το παιχνίδι. Με την PSG τουλάχιστον δεν άλλαξε και έφαγε 4 χωρίς να ιδρώσουν οι φιλοξενούμενοι. Άσσος λοιπόν στο 2.10! (ποντάρισμα 10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 2-2

 Valenciennes FC vs Olympique de Marseille :  Είμαστε πίσω στο 1993 όταν ο Glassman ανέφερε ότι ο Eydelie, παίχτης της Marseille τότε, πλησίασε τον ίδιο και τους Burruchanga, Robert εκ μέρους της διοίκησης της Marseille για να τους δωροδοκήσει ώστε να έχουν χαμηλότερη απόδοση στο μεταξύ τους παιχνίδι. Από τότε τα παιχνίδια τους έγιναν ενδιαφέροντα και οι άνθρωποι του βορρά τους περιμένουν με ανυπομονησία. Σε αυτό λοιπόν το κλίμα και με τους γηπεδούχους να μην τους το έχουν συγχωρήσει ακόμη η Marseille θα προσπαθήσει για το 7 στα 7! Οι εμφανίσεις τους όμως δεν είναι τόσο λαμπερές όσο φαίνονται και στα τελευταία παιχνίδια βγάζουν πολύ κούραση. Η έδρα της Valenciennes δεν είναι εύκολη για καμία ομάδα και μέχρι τώρα δεν έχουν δεχθεί γκολ στα παιχνίδια του στο Hainaut. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη ειδικά στην έδρα της αν και στην άμυνα δεν τα πάει πολύ καλά σε σχέση με πέρσι. Με βάση αυτά και θεωρώντας ότι το σερί των φιλοξενούμενων θα σπάσει αφού δεν μπορεί να το έχει για πάντα τείνω στο Χ με απόδοση 3.10! (ποντάρισμα 10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 4-1

Είμαι στο -11...

ΥΓ1 : Τα παιχνίδια καλό είναι να παίζονται μονά αποδεκτά!!!

ΥΓ2 : Τα υπόλοιπα παιχνίδια μπορείτε να τα δείτε εδώ στον betonia!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μου αρέσουν τα σερί, γιατί κάποια στιγμή θα "σπάσουν"! Και στην περίπτωση της Marseille, θα είναι διπλή χαρά για του "Βόρειους" να σπάσει στην έδρα τους. Θα πάω με την επιλογή σου! (Τι πιθανότητες δίνεις στον "1";)

Adons είπε...

Jim το θέμα είναι η μπάλα την πάει πολύ την Μαρσειγ και γι αυτό προτιμώ το Χ. Επίσης η Valenciennes έπαιξε μεσοβδόμαδα ενώ η Marseille όχι. Έχοντας στο μυαλό μου να σπάσει το σερί έπρεπε να διαλέξω μεταξύ άσσου και Χ. Το Χ μου καθεται καλύτερα. Προσοχή όμως, μόνο με την προυπόθεση να σπάσει το σερί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India