Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Eredivisie: 7η Αγωνιστική - Πράξη Κυριακής (1 στα 3 και μια ψιλή πάνω...)

Καλησπέρα στον κόσμο! Ηλιόλουστη Κυριακή στο χωριό μας και μετά το χθεσινό καλό ταμείο πάμε να δούμε τι παίζει σήμερα... Αργήσαμε και δεν προλάβαμε την Α.Ζ. δυστυχώς μιας και μέχρι στιγμής (στο ημίχρονο) είναι στο Χ που γλυκοκοίταζα!

Ξεκινάμε στα γρήγορα από το Tilburg και το ντέρμπι των ουραγών! Οι 2 ομάδες δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και καταλαμβάνουν τις 2 τελευταίες θέσεις... Μεσοβδόμαδα η γηπεδούχος ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από την F.C. Dordrecht και αποκλείστηκε από το κύπελλο ενώ η Zwolle κέρδισε εκτός έδρας στην παράταση την Roda J.C. Kerkrade. Κάτι ιδιαίτερο δεν υπάρχει για σήμερα.
Πρόταση: Μέχρι και ο 19χρονος Virgil Misidjan πιστεύει στην πρώτη νίκη της ομάδας του και λέω να τον ακολουθήσω! Πλέον ποντάρουμε με munten (μούντεν) που είναι τα πλαστικά κερματάκια που υπάρχουν στις εκδηλώσεις εδώ για να αγοράζεις ποτά!!! Ποδαρικό με 2 munten στον 1 του 2,20...

Πάμε στον αγαπημένο μας βορρά και στο πανέμορφο Groningen... το οποίο δυστυχώς δεν έχει άξια αντιπρόσωπο φέτος! Επίσης επαληθεύει το ανέκδοτο με το "Βραζιλιάνος τερματοφύλακας"!!! Κάτι ιδιαίτερο δεν υπάρχει αγωνιστικά. Για το κύπελλο τα είπαμε παραπάνω για τη φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος προκρίθηκε με νίκη επί της G.V.V.V. με 1-2.
Πρόταση: Ε αν δεν σκοράρει και κόντρα σε αυτόν τον τερματοφύλακα ο Nemeth ας πάει να αρμέγει αγελάδες στα λειβάδια Kerkrade!!! 2 munten στο 2 που ανέβηκε μια ψιλή και πήγε στο 4,10!!! Και επειδή ξύνομαι... άλλα 2 munten στο Over 4,50 που πάλι δίνει 4,10!!!

Και κλείνουμε με το παιχνίδι του Venlo. Η γηπεδούχος είναι η 3η ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει ακόμα νίκη... και δεν βλέπω να την κάνει σήμερα! Η τελευταία νίκη της επί της P.S.V. στην έδρα της χάνεται στο μακρινό 1976!!! Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα... με τον προπονητή τους ακόμα να πειραματίζεται με την ενδεκάδα του. Στους φιλοξενούμενους οι Mark van Bommel, Marcelo, Dries Mertens, Jeremain Lens και Ola Toivonen πήραν τις ανάσες τους μεσοβδόμαδα και επιστρέφουν! Παραμένει απών ο τραυματίας Wilfred Bouma... μάλλον προς όφελός μας! Απών και ο Mathias Jørgensen ενώ ο Tim Matavz παραμένει αμφίβολος.
Πρόταση: Δεν νομίζω να χρειάζεστε εμένα για να παίξετε το 2 το οποίο όμως δε θα το αγγίξω μιας και δίνει το συγκλονιστικό... 1,28!!! Και επειδή και με τα γκολ δε βλέπω κάτι το αφήνω στην άκρη...

Portemonee (Πορτοφόλι): 75,5 munten (πρώην φραγκάκια...) (+2.2)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
2 munten στον 1 του 2,20 στο Willem II Tilburg - P.E.C. Zwolle (-2)
2 munten στο 2 και άλλα 2 munten στο Over 4,5 που δίνουν έκαστα μόνο 4,10 στο F.C. Groningen -               Roda J.C. Kerkrade (+4.2)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Εγώ ή ο betonias απόψε;;;

2 σχόλια:

birdy είπε...

Δεν σκόραρε ο ακαμάτης ο Νέμεθ αλλά μπράβο για το over 4.5 το οποίο καλύπτει τα πάντα.Εύγε σου άξιον τέκνο της ομάδος.(δεν ξεχνάμε τις κούπες έτσι!!!!!)

van der Mitrax είπε...

O Nemeth δεν σκόραρε αλλά ο De Leeuw (το Λιοντάρι) έσωσε την παρτίδα στο τέλος!!! Επίσης νομίζω πως αν δεν αλλάξει κάτι στη χειμερινή διακοπή η Willem II είναι ήδη στην Eerste Divisie!!! Να δούμε τη θα δούμε με την PSV το βράδυ... και ελπίζω να μην γκελάρει πάλι! Σε βλέπω φανατικό της N.E.C. μόλις πάρεις την κούπα σου...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India