Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Eredivisie: 7η Αγωνιστική - Πράξη Σαββάτου (4 στα 8.. ταμείο θετικότατον)

Καλησπέρα σε όλους... και πάμε στο ζουμί πριν κάτσουμε να απολαύσουμε το βραδινό ντέρμπι!


Ξεκινάμε από το βορρά και δει από το Heerenveen όπου οι "Καρδούλες" ψάχνουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη μετά της 24 Μαρτίου και 6 αποτυχημένες προσπάθειες!!! Πέρυσι ήταν το κακό τελείωμα της σεζόν και φέτος το κακό ξεκίνημα... Ειδικά φέτος το δυνατό της σημείο, δηλαδή η επιθετική της γραμμή, έχει χαθεί και είναι η πιο αναποτελεσματική ομάδα της κατηγορίας με 4 γκολ σε 69 προσπάθειες!!! Κάπως έτσι βρίσκεται στο -6 σε σχέση με πέρυσι και τρίτη από το τέλος! Στα αγωνιστικά τώρα ο Marco van Basten δείχνει μετά από αρκετές δοκιμές να κατασταλάζει σε σχήμα με 5 αμυντικούς το οποίο παραδόξως φαίνεται να λειτουργεί και πιο καλά επιθετικά. Στα θετικά η επιστροφή του Filip Djuricic ενώ και ο Γουατεμαλανός Marco Pappa αναμένεται να ντεμπουτάρει. Η Breda από την άλλη άρχισε να ρολάρει αφού μετά τη μεγάλη νίκη επί της Α.Ζ. με ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική μεσοβδόμαδα επικράτησε και της M.V.V. Maastricht για το θεσμό του κυπέλλου. Αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.
Πρόταση: Ας λέει ό,τι θέλει ο van Basten αλλά εγώ αυτή τη Heerenveen στο 1,50 δεν την ποντάρω! Και επειδή ούτε η επίθεσή της με πείθει... λέω να ρίξω 0,5 φραγκάκι στο Under 2,5 του 2,55!!!

Σε καλή κατάσταση o Ηρακλής του Almelo στον οποίο ασχολούνται με την κατασκευή του καινούριου τους γηπέδου χωρητικότητας 15000 θέσεων. Σε εξίσου καλή κατάσταση και η A.D.O. Den Haag και ας ναυάγησε η μεταγραφή του Romeo Castelen. Κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά δεν υπάρχει για καμία από τις δύο...
Πρόταση: Λέω να το τιμήσω ιδιαιτέρως το παιχνίδι... Ξεκινάω με 1 φραγκάκι στο Χ του 3,80 (μιας και ο 1 που έπεσε στο 1,65 από το 1,80 είναι για γέλια...) και από εκεί και πέρα θα βάλω και από 2 μισαδάκια στο 2:2 του 11,00 και 3:3 του 34,00 για το καλό του θεάματος!!!

Μετά την εκτός έδρας νίκη με μεγάλη δόση τύχης στο Kerkrade ήρθε η εντός έδρας σφαλιάρα για το κύπελλο από τον Ajax. Στις 2 τελευταίες επιτυχίες με 1-0 για την ομάδα σκόρερ ήταν ο αριστερός μπακ Dave Bulthuis! Πριν το ματς οι 2 προπονητές αλληλοπαινεύονται... Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει κάτι ενώ στους φιλοξενούμενος παραμένει απών ο τιμωρημένος Georgi Chanturia. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και έχουν κρατήσει το μηδέν παθητικό σε 4 από τους 6 αγώνες, ενώ παραμένουν αήττητοι!!!
Πρόταση: Ε αν σκοράρει πάλι ο Bulthuis ας το χάσουμε το στοίχημα! 2 φραγκάκια στο 2 του 2,90!!!

Ξανά αντιμέτωπες μετά από 3 μέρες οι 2 ομάδες! Διαφορετική έδρα και διαφορετικός θεσμός βέβαια... και μάλλον και διαφορετικό σκορ όπως θα δείτε στο ποντάρισμά μας!!! Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο η Feyenoord επικράτησε στο Nijmegen με 2-3 στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης (Lex Immers στο 121'), σε ένα ματς που σκόραρε μέχρι και ο "ανάπηρος" Leroy George για την N.E.C.!!! Η Feyenoord μετράει 13 εντός έδρας ματς χωρίς ήττα (10 νίκες και 3 ισοπαλίες) μετά την ήττα με 0-1 από την N.E.C. το Νοέμβρη του 2011... Η θέση κάτω από τα γκολποστ της Feyenoord για τον 20χρονο Κώστα Λάμπρου δεν πέρασε απαρατήρητη και συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής για τα παιχνίδια των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου κόντρα στις Βοσνία και Σλοβακία. Αναπληρωματικός του για σήμερα θα είναι ο νεαρός Michel Franken μιας και ο 3ος Ronald Graafland είναι επίσης απών! Επίσης απόντες είναι οι Joris Mathijsen, Stefan de Vrij, Erwin Mulder, Mitchell Te Vrede και John Goossens. Για τη φιλοξενούμενη δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.
Πρόταση: Επικίνδυνο παιχνίδι και σίγουρα ο 1 του 1,40 δεν αξίζει ούτε τη σκέψη!!! Θα βάλω όμως 0,5 φραγκάκι στο Χ-1 Ημίχρονο-Τελικό του 4,60 μιας και είναι ζόρικο το ματς ενώ λέω να βάλω και άλλο 0,5 φραγκάκι στο Χ του επίσης 4,60 για να καλυφτούμε αν γίνει η στραβή... Και πάμε με τέσσερις κι εξήντα σήμερα!


Και κλείνουμε με το μεγάλο ντέρμπι!!! Ajax εναντίον F.C. Twente και πίτσα-μπύρα μπροστά στην τηλεόραση... 3 νίκες και 3 ισοπαλίες μέχρι τώρα για τον Αίαντα και το απόλυτο για την Twente. Η πιο παραγωγική επίθεση αυτή του Αίαντα με 18 γκολ σε 88 προσπάθειες. Προβλήματα δεν υπάρχουν στους γηπεδούχους όπου η έλευση του Ryan Babel έχει δώσει άλλο αέρα στην επιθετική γραμμή και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους νεαρούς όπως δήλωσε και ο 19χρονος Jody Lukoki. Κάκιστη παράδοση για τους φιλοξενούμενους στην πρωτεύουσα με μόλις 3 νίκες σε 46 αναμετρήσεις!!! Φέτος όμως φαίνεται πως πάνε με άλλον αέρα και φαίνονται αρκετά αισιόδοξοι! Μοναδικός αμφίβολος για σήμερα ο βασικός τερματοφύλακας Nikolay Mihaylov και σίγουρα θα είναι μεγάλη απώλεια αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί...
Πρόταση: Παιχνίδι για γκολ και θέαμα και θα το απολαύσω ποντάροντας 2 φραγκάκια στο Over 4,5 που από 4,10 δυστυχώς έπεσε στο 3,80!!!

Στη Σούμα...
Portemonee (Πορτοφόλι): 55,1 φραγκάκια (+20.4)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
0,5 φραγκάκι στο Under 2,5 του 2,55 στο S.C. Heerenveen - N.A.C. Breda (+0,8)
- 2 φραγκάκια στο Heracles Almelo - A.D.O. Den Haag... 1 στο Χ του 3,80 και από 2 μισαδάκια στο               2:2 του 11,00 και 3:3 του 34,00 (+18,8)
2 φραγκάκια στο 2 του 2,90 στο F.C. Utrecht - Vitesse (+3,8)
- 1 φραγκάκι στο Feyenoord - N.E.C.... από 2 μισαδάκια στο Χ-1 Ημίχρονο-Τελικό του 4,50 και στο                Χ του 4,60 (-1)
- 2 φραγκάκια στο Over 4,5 του 3,80 στο Ajax - F.C. Twente (-2)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Τα πάμε καλά με τον betonia σήμερα...

15 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι 34άρι ήταν αυτό ρε Mitrax;; Μας έπεσε το σαγόνι!!

Adons είπε...

Έγραψες πάλι...

van der Mitrax είπε...

Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι...

birdy είπε...

Μην φοβάσαι, έτσι θα συνεχίσουμε.Keep going(γιατί τα Ολλαωδικά δεν τα κατέχω).

van der Mitrax είπε...

Blijven gaan (μπλάιβεν γχάαν)!!!!

OceanicThunderSpirit23 είπε...

Antalya
Antep
Burdur
Sakarya
istanbul
TQT5V

EmberDreamerMage είπε...

Batman
Ardahan
Adıyaman
Antalya
Giresun
ZU3S

NeonCyberPioneer9 είπε...

kars
sinop
sakarya
ankara
çorum
4OR6E

60210Shannon922AF είπε...

D8FBE
Antalya Evden Eve Nakliyat
Bayburt Evden Eve Nakliyat
Gümüşhane Evden Eve Nakliyat
Karabük Evden Eve Nakliyat
Kars Evden Eve Nakliyat

F1C86Gwyneth47FBA είπε...

0F60D
Hatay Evden Eve Nakliyat
Konya Evden Eve Nakliyat
Ankara Evden Eve Nakliyat
Antep Evden Eve Nakliyat
Çerkezköy Parke Ustası

D327AAlessiaB8890 είπε...

3E86B
Çankırı Evden Eve Nakliyat
Karaman Evden Eve Nakliyat
İzmir Evden Eve Nakliyat
Aydın Evden Eve Nakliyat
Malatya Evden Eve Nakliyat

67D09BrittanyAD6C2 είπε...

45B06
Gümüşhane Şehir İçi Nakliyat
Tekirdağ Parke Ustası
Mersin Parça Eşya Taşıma
Vindax Güvenilir mi
Gate io Güvenilir mi
Niğde Evden Eve Nakliyat
Huobi Güvenilir mi
Afyon Evden Eve Nakliyat
Karabük Evden Eve Nakliyat

44EF2Malia47823 είπε...

D9515
Sivas Ücretsiz Görüntülü Sohbet
karabük kadınlarla rastgele sohbet
kütahya kadınlarla rastgele sohbet
kızlarla rastgele sohbet
sohbet chat
Çorum Rastgele Canlı Sohbet
kars mobil sohbet odaları
Antep Canli Goruntulu Sohbet Siteleri
canlı sohbet uygulamaları

33516Danny43CBE είπε...

FDD5D
Ergo Coin Hangi Borsada
Facebook Takipçi Hilesi
Görüntülü Sohbet Parasız
Coin Nasıl Çıkarılır
Bitcoin Madenciliği Siteleri
Arg Coin Hangi Borsada
Bitcoin Nasıl Çıkarılır
Kwai Takipçi Satın Al
Bitcoin Çıkarma Siteleri

24BBBEanEF848 είπε...

DB91A
Muş İftar Saatleri
Kırşehir İftar Saatleri
Muş İftar Saatleri
Balıkesir İftar Saatleri
Kırklareli İftar Saatleri
Afyonkarahisar İftar Saatleri
Adana İftar Saatleri
Antalya İftar Saatleri
Manisa İftar Saatleri

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India