Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Eredivisie: 6η Αγωνιστική - Πράξη Σαββάτου (2 στα 4 & πρόσημoν θετικό)

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Σήμερα λέω να κάνουμε μια καινούρια αρχή για να ξέρουμε αν κάνουμε κάνα χαΐρι με αυτά που προτείνουμε... Θα ξεκινήσω λοιπόν μια εικονική κάβα με 50 φραγκάκια και ο Θεός βοηθός μη χρειαστούμε δάνειο! Για να δούμε πως ξεκινάμε...

Ξεκίνημα το απόγευμα στο Zwolle και ας ελπίσουμε να μην πονέσουν τα μάτια μας!!! Προτελευταία η P.E.C. Zwolle με 2 ισοπαλίες και 3 ήττες μέχρι τώρα και ο λόγος που δεν είναι τελευταία είναι τα λίγα γκολ που έχει δεχτεί (μόνο 9). Από την άλλη βέβαια έχει και τη χειρότερη επίθεση με 2 γκολ σε 45 ευκαιρίες... που κάνουν το εξαιρετικό ποσοστό 4,44% στην αποτελεσματικότητα! Κάτι ιδιαίτερο δεν υπάρχει αγωνιστικά για σήμερα. Από την άλλη ο τεχνικός της F.C. Groningen, Robert Maaskant, ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Johan Kappelhof επιστρέφει και θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Leandro Bacuna θα μετατοπιστεί λίγο πιο πίσω, δηλαδή στο δεξί άκρο της άμυνας και έτσι ο Stefano Magnasco θα μείνει στον πάγκο. Τη θέση στα δεξιά του κέντρου θα πάρει ο Kees Kwakman.
Πρόταση: Δε με πείθουν οι γηπεδούχοι με τίποτα... όχι ότι οι φιλοξενούμενοι είναι κάτι ιδιαίτερο βέβαια! Δε θα ποντάρω στο παιχνίδι το οποίο το βλέπω για Χ και στο 2 αν πάει να ξεφύγει!

Επιτέλους έχασε η R.K.C. Waalwijk... αν και μόνο 2-0 από τον Ajax. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι. Γριπωμένοι οι φιλοξενούμενοι... πιο συγκεκριμένα οι Marcel Meeuwis, Ahmed Ammi, Roland Bergkamp και Oguzhan Türk οι οποίοι πέρασαν τη βδομάδα στο κρεβάτι αλλά χτες έκαναν την προπονησούλα τους και λογικά θα αγωνιστούν! Σίγουρα θα απουσιάσουν όμως οι τραυματίες Jeffrey Altheer, Jules Reimerink και Barry Maguire. 
Πρόταση: Το Χ από 3,75 στις αρχές της εβδομάδας ανέβηκε στο 3,90... Θα ρίξω 1 φραγκάκι στο Χ του 3,90 λοιπόν!!!

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο προπονητής του "Ηρακλή" Peter Bosz μιας και στο Arnhem έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Η ομάδα του Arnhem τώρα παρουσιάζεται εξαιρετική στο να μη δέχεται γκολ φέτος... αφού έχει δεχτεί μόλις 2 στις 74 ευκαιρίες που της έκαναν!!! Κάπως έτσι βρίσκεται και στη 2η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι στιγμής με τον Fred Rutten όμως να γνωρίζει πως το "παρακάνουν"! Κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά δεν υπάρχει για καμία από τις 2 αντιπάλους.
Πρόταση: Δύο μισαδάκια λέω να ρίξω στο παιχνίδι! Καλή η Vitesse δε λέω αλλά όχι για τόσο ψηλά... οπότε μισό φραγκάκι στο 2 του 5,25! Επίσης κάποτε θα αρχίσουν να γίνονται και οι ευκαιρίες των αντιπάλων γκολ... και επειδή λογικά θα σκοράρει κιόλας θα αφήσω το Over 3,5 που δίνει 2,40 και θα βάλω άλλο μισό φραγκάκι στο Over 4,5 που έχουμε αντιμετάθεση ψηφίων και δίνει 4,20!!!

Η ευκολότερη εστία μέχρι στιγμής αυτή των φιλοξενούμενων... με 13 γκολ κατά σε 58 προσπάθειες! Πέραν τούτου τίποτα συνταρακτικό!
Πρόταση: Δεν είναι και τόσο κακή ομάδα οι φιλοξενούμενη και επειδή τον 1 του 1,36 τον θεωρώ κοροϊδία... θα ρίξω 1 φραγκάκι στο Χ του 4,20!!!

Στη Σούμα...
Portemonee (Πορτοφόλι): 50 φραγκάκια (-3 και +8,1 = 55,1 το σύνολον!)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
- 1 φραγκάκι στο Χ του 3,90 στο R.K.C. Waalwijk - V.V.V. Venlo
- 1 φραγκάκι στο Vitesse - Heracles Almelo... μισό στο 2 του 5,25 και τα ρέστα στο Over 4,5 του 4,20
1 φραγκάκι στο Χ του 4,20 του N.E.C. - Willem II Tilburg

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Δεν είμαστε και τόσο σε συμφωνία με τον betonia για απόψε...

2 σχόλια:

birdy είπε...

άψογα με 3.9χ4.2 μας κάνουν 16.38 ότι πρέπει για ένα σύστημα 2 στα τρία.

van der Mitrax είπε...

Την επόμενη φορά να πάρεις και τίποτα από εμάς για τις τριάδες σου!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India