Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

5η αγωνιστική Αγγλίας



Δυο πολύ σημαντικά ντέρμπι έχει το πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Premier League.
Τα παιχνίδια της Λίβερπουλ ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουν. και της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Άρσεναλ, θα καθηλώσουν πάρα πολλούς στην τηλεόραση εκτός από τους τυχερούς που θα βρεθούν στις κερκίδες.

Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Αποτέλεσμα
Σάββατο 14:45 Swansea C. – Everton 1X2 0-3
Σάββατο 17:00 West Bromwich A. – Reading 1 1-0
Σάββατο 17:00 West Ham U. – Sunderland 1X 1-1
Σάββατο 17:00 Wigan Athletic – Fulham X2 1-2
Σάββατο 17:00 Southampton - Aston Villa 2 4-1
Σάββατο 17:00 Chelsea - Stoke C. 1 1-0
Κυριακή 15:30 Liverpool - Manchester U. X2 1-2
Κυριακή 17:00 Newcastle U. - Norwich C. 1 1-0
Κυριακή 18:00 Manchester C. – Arsenal 1Χ2 1-1
Κυριακή 18:00 Tottenham H. - Queens Park R. 1 2-1


Υ.Γ.: Οι προβλέψεις γίνονται με βάση την επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων των ομάδων.

Υ.Γ.: Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε τον ειδικό του συγκεκριμένου πρωταθλήματος Scouser Jim.

Υ.Γ.: Δείτε επίσης τις προβλέψεις μου για:
6η αγωνιστική Γαλλίας
5η αγωνιστική Ισπανίας
4η αγωνιστική Ιταλίας
6η αγωνιστική Ολλανδίας
4η αγωνιστική Γερμανίας

6 σχόλια:

Adons είπε...

Διαφωνώ με το Χ2 της Γιουνάιτεντ. Στους γηπεδούχους υπάρχει ένταση λόγω Χιλσμπορο και ειδικά απέναντι στην μισητή αντίπαλο νομίζω θα σκυλιάσει. Βάλτε και τα προβλήματα που βγάζει η ομάδα του Φέργιουσον, βάλτε και το σύνθημα των οπαδών της Γιουνάιτεντ! Ωραίος άσσος στο 2.90. You´ll never walk alone!

Επίσης μ'αρέσει το Χ2 στο 2.00 της αγαπημένης Αρσεναλ μετά την γκρίνια από το αποτέλεσμα του Μπερναμπέου και επίσης η Αρσεναλ δείχνει να ρολάρει.

Unknown είπε...

Μιας και δεν προλαβαίνω να ετοιμάσω ανάρτηση για τα παιχνίδια του Σαββάτου, θα κάνω το σχολιασμό στην ανάρτηση του betonia.

Στο Swansea-Everton θα συμφωνήσω με την "τριπλή". Αβέβαιο παιχνίδι, λογικά θα κριθεί στο γκολ. Η Swansea θα πάρει την κατοχή, οπότε περιμένω να δω πώς θα προσπαθήσει ο David Moyes να κερδίσει το παιχνίδι.

Η West Bromwich Albion εμφανίζεται πολύ καλή εντός έδρας (2 φορές κράτησε το 0). Με προπονητή τον, εξαιρετικό σε αμυντικές τακτικές- Steve Clark, ξέρει πώς να φέρνει τέτοια παιχνίδια στα μέτρα της. H Reading δεν είναι κακή (μάλλον, άτυχη θα τη χαρακτήριζα), αλλά νομίζω θα επικρατήσει η έδρα και η εμπειρία των γηπεδούχων.

West Ham - Sunderland. Μεγάλες συμπάθειες! Οι Hammers "πατάνε" καλά, αλλά οι Black Cats καταφέρνουν να μη χάνουν (αν και γενικά, δέχονται ευκαιρίες) παρά το ελλιπές ρόστερ αμυντικά. Δεν απορρίπτω το "2", αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο.

Wigan Athletic - Fulham. X2, ε; Θα συμφωνήσω με το Χ. Το διπλό με προβληματίζει, μιας και η Fulham είναι από τις παραδοσιακά κακές ομάδες στα εκτός έδρας.

Στο Southampton το διπλό δε φαντάζει λογικό. Οι γηπεδούχοι δεν είναι δυνατοί,αλλά δεν ήταν κακοί με United και City. Επίσης, 5η αγωνιστική χωρίς βαθμό;; Φοβάμαι μήπως το πάρουν λίγο πατριωτικά. Είναι ένα "Must-win" παιχνίδι γι'αυτούς. Δε θα διαλέξω σημείο.

Στο Stanford Bridge, άσος.

Unknown είπε...

Adons, ποδοσφαιρικά είμαστε μέρα-νύχτα με τη United. Αυτοί συνεχίζουν να έχουν στόχο το πρωτάθλημα, ενώ εμείς είμαστε εκ νέου στην αφετήρια, με νέο προπονητή, νέα ήθη, νέα φιλοσοφία.

Δικαιολογώ το Χ2 του betonia, καθώς αυτό λένε τα στατιστικά του. Όμως, ευτυχώς στο ποδοσφαίρο, σε τέτοια ματς κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο. Θέλω να πισεύω ότι, λίγο τα περιστατικά της προηγούμενης εβδομάδας (με τη δικαίωση των θυμάτων του Hillsborough, αλλά και το σύνθημα μιας μερίδας φίλων της Man.United), λίγο η χτεσινή νίκη των "μικρών" στο Europa League, λίγο και η θέληση για νίκη που ακόμα δεν έχει έρθει, θα μας βοηθήσουν.
Αν με ρωτήσεις να διαλέξω ένα σημείο, θα σου πω το Χ.

Το παιχνίδι City-Arsenal, κρίνοντάς το ποδοσφαιρικά, είναι 1Χ. Κι αυτό, γιατί η City έχει "φτιάξει" έδρα. Δε χάνει εύκολα εντός έδρας. Καλά κάνεις και πιστέυεις την Arsenal, καθώς δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Λογικά, θα σκοράρουν και οι δύο. Ποιος, όμως, θα πετύχει το δέυτερο γκολ;
Υ.Γ. Η προϊστορία δε δίνει ισοπαλία...

Unknown είπε...

Αντώνη θα συμφωνήσω μαζί σου για το κλήμα που θα επικρατεί στο ματς. Όπως αναφέρω στην υποσημείωση όμως, οι προβλέψεις γίνονται με βάση τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων και αυτά είναι υπέρ των φιλοξενουμένων τη δεδομένη χρονική στιγμή…

Για την Άρσεναλ θα συμφωνήσω ότι έχει πιθανότητες νίκης, αλλά δεν μπορώ να τη θεωρήσω φαβορί…

Unknown είπε...

Ευχαριστώ Jim για το σχολιασμό. Η άποψη σου για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι η πιο έγκυρη…

Unknown είπε...

Betonia, ελπίζω να βοήθησα κάπως.. Μας ξεγέλασε η Fulham (η οποία εμφανίστηκε καλύτερη από το αναμενόμενο). Όσο για τη Swansea (ναι, του Laudrup), αρχίζει να "σβήνει" το καλό της ξεκίνημα. Αυτό συμβαίνει όταν απέναντί σου έχεις σοβαρούς προπονητές..

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India