Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Με το δεξί στη φετινή Eredivisie...(;) (1 στα 3)

Καλημέρα σε όλους σας με τις ευχές να έχουμε μία καλή Ολλανδική στοιχηματική σεζόν!


Dick Advokaat & Frank de Boer πριν το φετινό "Johan Cruijff Schall XVII"
Όπως καταλαβαίνετε από τη φώτο οι 2 που θα μας απασχολήσουν αρκετά φέτος είναι οι ομάδες των παραπάνω προπονητών, ήτοι PSV Eindhoven και AFC Ajax. Οι 2 κύριοι διεκδικητές του φετινού τίτλου αναμετρήθηκαν ήδη για το Super Cup Ολλανδίας ("Johan Cruiff Schaal") με την ομάδα του να επικρατεί με το εμφατικό 4-2! Δεν ξέρω αν θα είναι τόσο εμφατική και η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα πραγματοποιηθεί! Όπως λοιπόν αναφέραμε και στο τελευταίο μας άρθρο η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Dick Advokaat αξίζει τον κόπο και προσφέρεται στο διόλου ευκαταφρόνητο 3,00!!! Μαζί μας άλλωστε συμφωνούν και οι Ολλανδοί φίλαθλοι βάσει πρόσφατης δημοσκόπησης στη χώρα.


Πάμε όμως τώρα στα της 1ης Αγωνιστικής και να δούμε που θα κινηθούμε...


RKC Waalwijk - PSV Eindhoven
Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν παρά να ξεκινήσουμε και με τους επίδοξους πρωταθλητές που φιλοξενούνται στο Waalwijk.
Η γηπεδούχος RKC Waalwijk έχασε μέσα στο καλοκαίρι τους κινητήριους μοχλούς τις σε κέντρο και επίθεση, δηλαδή τον μαυρούκο μαλλιά Evander Sno και τον "δικό μας" Krisztián Németh που κατέληξαν σε NEC και Roda JC Kerkrade αντίστοιχα. Από την άλλη η ενίσχυσή της δε συγκινεί! Μην περιμένετε λοιπόν την περυσινή ομάδα που διεκδίκησε με αξιώσεις την έξοδό της στο Europa League και μας έδωσε και κάποια καλά σημεία στην έδρα της... Σήμερα θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Richard Barroilhet (επιθετικός), Peter Jungschläger (μέσος - ίσως η πιο αξιόλογη μεταγραφή για φέτος) και Mark Janssen (επιθετικός).
Για τη φιλοξενούμενη PSV Eindhoven  τα είπαμε αναλυτικά εδώ. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο βασικός Σουηδός επιθετικός Ola Toivonen που είναι τιμωρημένος και ο μέσος Orlando Engelaar που είναι ανέτοιμος.
Προϊστορία: 
(Duels: Αγώνες, Winst: Νίκες, Gelijk: Ισοπαλίες)
Πρόβλεψη: Αδύναμος γηπεδούχος κόντρα σε δυνατότατο φιλοξενούμενο και με την παράδοση συντριπτικά μαζί του. Ο Toivonen μπορεί να απουσιάζει αλλά πιστεύω πως κάποιον θα βρει να του σερβίρει γκολ ο Luciano Narsingh και να κάνει σεφτέ για φέτος στις ασσίστ! Πάμε με την PSV Eindhoven για νίκη με HC 2:0 και απόδοση 4,00!!!

Για τα άλλα 2 σημερινά παιχνίδια θα δώσουμε κάποια πραγματάκια στα γρήγορα...
Καταρχάς ας δούμε την προϊστορία παρακάτω για να δούμε ποια είναι και τα ζευγάρια!


Ξεκινάμε από το Kerkrade όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται το (κατ' εμέ) φαβορί για υποβιβασμό! Η φιλοξενούμενη έχει και κάποιες απουσίες εκτός της κακής παράδοσης! Το ματς δεν βλέπω να ξεφεύγει από τον άσσο ο οποίος όμως βρίσκεται στο μικρό 1,55. Εμείς θα ρισκάρουμε σε νίκη της Roda JC Kerkrade με HC 0:1 ώστε η απόδοση να ανέβει στο 2,45 και ας ελπίσουμε ο Krisztián Németh να αρχίσει να αποσβένει τα χρήματα της μεταγραφής του!!!

Στο Almelo τώρα και στο γηπεδούχο Ηρακλή ο οποίος ενισχύθηκε κυρίως στην άμυνα (απέκτησε έναν συνταξιούχο και έναν αμούστακο τερματοφύλακα από την FC Groningen!) και για σήμερα δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες απουσίες. Από την άλλη οι "Φαραώ" της VVV-Venlo κινήθηκαν αρκετά καλά για τα δεδομένα τους στο μεταγραφικό παζάρι. Σήμερα θα απουσιάσουν οι βασικοί Maya Yoshida (αμυντικός - απουσιάζει με την Ολυμπιακή ομάδα της Ιαπωνίας) και Barry Maguire (μέσος - τραυματίας) και οι νεοαποκτηθέντες Jeffrey Altheer (μέσος - τραυματίας) και Matheus (αμυντικός - ανέτοιμος). Πέρυσι κατάφεραν να χάσουν 16 από τα 17 εκτός έδρας παιχνίδια τους!!! Δε ξέρω γιατί αλλά γλυκοκοιτάω το Χ του 4,50!!!

Καλή επιτυχία να έχουμε και μιας και οι αποδόσεις προσφέρονται καλό είναι να "χτυπήσουμε " τα σημεία (όλα ή όποιο μας γυάλισε) ως μονά...

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

5 σχόλια:

birdy είπε...

Μαζί σου είμαι και για το διπλό της Αιτχόφεν και για τον τίτλο ως φαβορί.Καλό ξεκίνημα.

van der Mitrax είπε...

Birdy νομίζω πως για να χαθεί το 2πλο σήμερα πρέπει να γίνουν πράματα & θάματα...

Για τον τίτλο θα παλέψει με τον Ajax (δεν θεωρώ πως φέτος μπορεί κάποιος άλλος να τους κοντράρει) και νομίζω πως θα τα καταφέρει.

Καλή σεζόν σε όλο το team... άσχετα αν εσύ είσαι ασταμάτητος!!!

birdy είπε...

Αυτά τα πράματα και θάματα γίνανε ή μου φαίνεται?

van der Mitrax είπε...

Από το αποτέλεσμα έτσι φαίνεται!!! Δεν είδα το ματς δυστυχώς οπότε περισσότερα μέσα στη βδομάδα που θα έχω δει έστω τα στιγμιότυπα! Πάντως όπως και τα φαβορί μπήκαμε κι εμείς με το αριστερό...

birdy είπε...

Δεν βαριέσε και το αριστερό πόδι είναι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India