Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Eredivisie - 32η Αγωνιστική (Αγώνες Σαββάτου) (1 Επιτυχία)

Καλημέρα σε όλους σας από την γιορτινή Ολλανδία!!!

Αφού κάνουμε μια αναφορά στα αποτελέσματα της τελευταίας Κυριακής, θα δούμε και κάποια πράγματα για τα σημερινά παιχνίδια... Όλα αυτά πριν πάμε στην αυριανή μεγάλη μέρα των ντέρμπι που προηγείται του μεγάλου Ολλανδικού πανηγυριού της Δευτέρας!!!
Στα περασμένα λοιπόν και αρχή από την κοσμοπολίτικη Χάγη. Εκεί η Feyenoord είχε τον μονόλογο στο 1ο ημίχρονο χάνοντας πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί κάτι που κατάφερε τελικά στο 1ο λεπτό του δευτέρου. Συνέχισε να έχει την υπεροχή που μετουσιώθηκε σε 2ο γκολ αλλά πριν από αυτό η ομάδα της Χάγης θα μπορούσε να έχει κερδίσει πέναλτι σε 2 περιπτώσεις (ειδικά η 1η ήταν σκάνδαλο!)... πράγμα που τελικά κατάφερε στο 90' και μείωσε σε 2-1. Στο Alkmaar έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και η V.V.V. Venlo δυσκόλεψε αρκετά την AZ, παλεύοντας να αποφύγει το αρνητικό ρεκόρ των εκτός έδρας ηττών, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1. Στο Eindhoven τέλος οι φιλοξενούμενη ομάδα του Nijmegen έδωσε τα διαπιστευτήρια της καλής αμυντικής της γραμμής. Προηγήθηκε με ένα τυχερό γκολ αφού μετά από την εκτέλεση ενός φάουλ λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου απέκρουσε άτσαλα και ο Foor πετάχτηκε πίσω από την άμυνα και έκανε το 0-1 στο 7'!!! Το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήταν ένας διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων που τελικά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με 2 γκολ στο 2ο ημίχρονο (69' & 88'). Το παιχνίδι του Αίαντα δεν το παρακολούθησα οπότε δεν  μπορώ να εκφέρω άποψη...

Στα σημερινά τώρα...
Πριν πούμε οτιδήποτε να σας ενημερώσω πως τη Δευτέρα 30 Απριλίου υπάρχει η εθνική γιορτή των Ολλανδών για τα γενέθλια της Βασίλισσας ή Koninginnedag (Κονινγκίνεντάγχ) κατά το Ολλανδικό!!! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε εδώ. Συγκεκριμένα γιορτάζουν τα γενέθλια της μητέρας της τωρινής Βασίλισσας!!! Τα συμπεράσματα για αυτό το λαό δικά σας αλλά να σας πω πως εδώ όλα έχουν βαφτεί πορτοκαλί ήδη και θα ξεβαφτούν μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!!! Αποφάσισαν πως οι εκλογές τους θα πάνε μετά το καλοκαίρι μιας και η 27 Ιούνη δεν τους βολεύει λόγω των ημιτελικών του Euro, ενώ δεν θα χάσουν τις διακοπές τους για να ασχοληθούν με πολιτικά... οπότε καλό Σεπτέμβρη!!! Αυτή η άκρως "εργατική" φάρα λοιπόν έχει εξαφανιστεί ήδη από χτες από δουλειές και γραφεία για ένα μακρύ 3ήμερο... Ναι, τα δικά μας χάλια ωχριούν μπροστά στην τεμπελιά τους αλλά... !!! Προσοχή πάντως μιας και οι ποδοσφαιριστές ίσως είναι στο κλίμα του πάρτυ στα κανάλια του Amsterdam...

Ας πάμε και στα παιχνίδια που θα κάνω μια σύντομη αναφορά σε 2 εξ αυτών μιας και η σπουδαία μέρα είναι αύριο. 
Heracles Almelo - S.C. Heerenveen
Οι "Καρδούλες" με απογοήτευσαν και πάλι την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον νομίζω πως αντί για πρωτάθλημα θα τους δούμε στα play-off να μάχονται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Πάνε στο Almelo όπου σε 6 αγώνες δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης (3 ήττες & 3 ισοπαλίες)!!! Επίσης ο 1ος σκόρερ τους (Bas Dost) θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα μιας και την έφαγε καλά την αγκωνιά του στο τελευταίο παιχνίδι... ενώ μεσοβδόμαδα την "άκουσε" με αρκετές ζαλάδες!
Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν προλαβαίνουν τα play-off και παίζουν ελεύθερα μετά και τον χαμένο τελικό κυπέλλου.
Πρόταση: Για τους τολμηρούς προτείνω το Χ στο 3,40, ενώ το over 3,5 goal στο 1,95 φαντάζει αρκετά σίγουρο.

Vitesse - S.B.V. Excelsior
Εδώ ίσως έχουμε εκπληξούλα... Οι γηπεδούχοι θεωρούν σχεδόν σίγουρη την παρουσία τους στα play-off οπότε μάλλον ψιλοχαλαρώνουν! Εκτός αυτού δυσκολεύονται στο γήπεδο τους κόντρα στην Excelsior μιας και μετρούν 2 νίκες έναντι 3 και με 1 παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο.
Στους φιλοξενούμενους υπάρχει η μη ανανέωση της συνεργασίας με τον τωρινό προπονητή και η πεποίθηση πως το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του fair-play απομακρύνεται. Στόχος τους λοιπόν η είσοδος στα play-out ώστε να παλέψουν για την παραμονή.
Πρόταση: Στο Arnhem γίνεται ένα από τα καλά πανηγύρια εν όψη της γιορτής της Δευτέρας, πρωτεύουσα του Gelderland καθότι... Βάζουμε λοιπόν την χαλαρότητα των παιχτών των γηπεδούχων κόντρα στο κίνητρο των φιλοξενούμενων (ιδίως του προπονητή) και στο σπάσιμο του αρνητικού σερί τους που για πρώτη φορά μετράν 5 συνεχόμενες ήττες και πάμε στο 2 του 10,00 (!!!) ή για πιο σιγουριά στο Χ2 του 3,60!

Ες αύριον τα σπουδαία...

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε μάστορα, διπλό του 10πλασιασμού... με κολάζεις χαχαχα

van der Mitrax είπε...

Μάστορα όσο και να μην το πιστεύεις έστω το Χ έπρεπε να μείνει! Δεν είδα το 1ο ημίχρονο αλλά εκεί μείωσαν οι γηπεδούχοι στα χασομέρια με πέναλτι. Στο 2ο είχαν ανούσια υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι έχασαν 2 καλές ευκαιρίες να κάνουν το 1-3 αλλά εκεί τους έσωσε το κοράκι!!! Σε αντεπίθεση βγάζει δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για θέατρο στους φιλοξενούμενους ενώ ήταν πεντακάθαρο φάουλ σε πολύ καλό σημείο έξω από την περιοχή! Αφού μείναν με 10 και μετά η Vitesse πίεσε πιο πολύ αλλά αν ο αμυντικός της Excelsior δεν έκανε ένα εντελώς ηλίθιο και αχρείαστο πέναλτι δύσκολα θα ισοφάριζαν πιστεύω. Παρόλα αυτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ακόμα ευκαιρίες αλλά τελικά δέχτηκαν το 3-2 στο 90+!!!
Τουλάχιστον βγήκε το over 3,5 στο άλλο ματς με τον μασκοφόρο Dost να σκοράρει δις...
Με μάτιαξες!!!

Unknown είπε...

Οι καρδούλες σου το καθάρισαν το ματς…
Καλά για την βόμβα που δεν έσκασε εγώ φταιω… την άλλη φορά δεν θα σχολιάσω χαχαχα

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India