Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ο Άρης...ο Δείμος...και ο Φόβος.




Σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 20:45 (μάλλον στο ΝS1) ο Άρης μαζί με τους...
 2 μυθικούς γιους του, τον Δείμο (η προσωποποίηση του τρόμου) και τον Φόβο (η προσωποποίηση του φόβου) αντιμετωπίζει την Jagiellonia Balystok στον επαναληπτικό αγώνα του 1-2 της Πολωνίας. Ο Άρης θα κατέβει στο παιχνίδι με την ίδια 11άδα του πρώτου αγώνα. Το μάτς απαιτεί προσοχή. H Jagiellonia έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από την κατάκτηση του πολωνικού super cup με 1-0 επί της Lech Poznan.O Άρης του Cuper όμως, δείχνει ομάδα σοβαρή και ισορροπημένη. Ο προπονητής έχει εμφυσήσει στους παίχτες σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι ξανά ανοιχτό και γρήγορο. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε και τις δυνατότητες της επίθεσης του Άρη. Στα 2 προηγούμενα ματς (με Κέρκυρα και Jagiellonia) δεν βγήκαν πολλά συμπεράσματα λόγω της ιδιομορφίας των αγώνων. Στο 4-4-2 του Cuper θα δούμε πολλά τρεξίματα, πλαγιοκοπήσεις των ακραίων που θα συγκλίνουν στο κέντρο και θα τελειώνουν φάσεις ή θα μοιράζουν σέντρες και πολλές κάθετες μπαλιές από τα χαφ. Στην άμυνα η κατάσταση είναι προβληματική και με τους φλύαρους επιθετικά Πολωνούς, το έργο της θα είναι απαιτητικό.

Στόχος είναι τα λεφτά όπως λέει και η "απόλυτη" και στον Άρη θέλουν την νίκη για ακόμη ένα λόγο, για να μπει η ομάδα στο group των δυνατών. Ένας αντίπαλος στην κλήρωση της Παρασκευής (σε περίπτωση πρόκρισης) στα μέτρα του Άρη σηματοδοτεί συμμετοχή στου ομίλους του europa league και συνεπώς πολύ μπαγιόκο.

ΥΓ: Ο Δείμος και ο Φόβος στόλιζαν τις περίφημες ασπίδες του Αχιλλέα και του Αγαμέμνονα.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Δείμος και ο φόβος δεν χρειάζονται στον ΑΡΗ.
Σοβαρότητα και καθαρό μυαλό χρειάζεται ;-p

charalampos είπε...

betonia ολοι χρειάζοντα! Εμεις τα χρειαστήκαμε. Το παιχνίδι ήταν no comment...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India