Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ

Ξημερώνει μια ημέρα που σημαίνει την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Μια ημέρα που κάθε χρόνο όλος ο κόσμος του Ηρακλή την περιμένει με φιλοδοξίες και με την προσμονή να γίνουν τα οράματά του πραγματικότητα, αλλά τα τελευταία χρόνια... 

οι πίκρες και οι απογοητεύσεις είναι συνεχόμενες και μεγάλες. Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Φέτος η πρεμιέρα συμπίπτει με ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ομάδα του Μαρινάκη και των μεγάλων μεταγραφών του καλοκαιριού.

Η ομάδα του Ηρακλή θα παραταχτεί όπως όλα δείχνουνε με αιχμή του δόρατος τον νεαρό Βέλιο (τον οποίο θυμούνται σίγουρα στην ερυθρόλευκη ομάδα από την περσινή χρονιά) μετά την απουσία του τιμωρημένου Γιάκομπ και την αποψινή ασθένεια που παρουσίασε ο Σίσιτς. Ο λαός του Ηρακλή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κατακλύσει τις εξέδρες του Καυτατζογλείου για να υποστηρίξει με πάθος και θέρμη την ομάδα του. Οι εκδηλώσεις του λαού θα πρέπει ασφαλώς να παραμείνουν σε κόσμια πλαίσια, ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πάτημα γι’ αυτούς που έχουν στοχοποιήσει τον Ηρακλή. Αποτύχανε πρόσφατα κάποιοι να βυθίσουν τον Ηρακλή στα χαρτιά και τους διαδρόμους και είναι προφανές ότι θα επινοήσουν άλλες μεθόδους για να πετύχουν τον σκοπό τους.


Η 28/8/10 είναι μια ημέρα που ο λαός του Ηρακλή θα θυμίσει για μια ακόμη φορά σε όλη την Ελλάδα την τεράστια δυναμική του και επιπλέον θα παρουσιάσει την πρωτοφανή φετινή συσπείρωσή του. Η 28/8/10 είναι μια ημέρα κατά την οποία ο λαός του Ηρακλή θα περάσει ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα το μήνυμα της νίκης στους ποδοσφαιριστές που θα φοράνε την φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος.


Υ.Γ: ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!


από sakisira
 .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pesta re file!HRAKLARA EISAI PREZA

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ξαφνικα ασθενεια ο Σισιτς ε? :-)

Unknown είπε...

Η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι σημαντικό το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό.
Άλλα είναι τα σημαντικά για τον Ηρακλή…
Βέβαια αν έρθει η νίκη θα τα ξεχάσουμε για λίγες μέρες…

Unknown είπε...

Τα ξεχνάμε όλα λοιπόν και λέμε… μπράβο στον Ηρακλή για την μεγάλη «ανατροπή», στο κόσμο που δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα και έσπρωξε την ομάδα στην μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.
Επειδή τυχαίνει να μένω δίπλα στο Καυτανζόγλειο ενημερώνω ότι το πάρτι συνεχίζεται… :-)

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India