Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Πέμπτης

Πρώτο ματς για σήμερα αυτό του Πάοκ μέσα στο Καζάν και θα πάω με την νίκη για την γηπεδούχο ομάδα.
Ο Πάοκ μου δείχνει ότι θα δώσει παραπάνω βέρος στο ματς της Κυριακής γιαυτό και η επιλογή να ξεκουράσει Γκαρσία και Σάλπι , κάτι που δεν μου λέει τίποτα άλλο παρά το ότι θα είναι η ομάδα αποδυναμωμένη κατά μεγάλο βαθμό σε δύο θέσεις όπου και τελικά θα γύρουν την πλάστιγκα προς την γηπεδούχο ομάδα.

Νίκη βλέπω και για την Λοκομοτίβ Μόσχας , η οποία έχει εκπληκτική φόρμα και αντιμετωπίζει μία Άντερλεχτ που έχει την σοβαρή απουσία του Γιοβάνοβιτς.
Στην Γαλλία βλέπω over μεταξύ της Ρεν και της Αθλέτικο Μαδρίτης ενώ το g/g είναι αρκετά πιθανό στην Πορτογαλλία ανάμεσα στην φορμαρισμένη Σπόρτινγκ και την Λάτσιο.
Στο Σαν Μαμές βλέπω ...
το over αλλά και την νίκη για την Παρί και θα κλείσω με το διπλό για την ευρισκόμενη σε καλή κατασταση και ψυχολογία Κοπεγχάγη μέσα στην έδρα της τραγικής τελευταία Σταντάρ Λιέγης.


kazan-paok 1
lokomotiv moscow-anderlecht 1
rennes-atletico madrid over
sporting-lazio g/g
bilbao-paris 2
bilbao-paris over
standard-copenhagen 2


Τριάδα 1η

kazan-paok 1 (1.57)
lokomotiv moscow-anderlecht 1 (.72)
rennes-atletico madrid over (1.9)

Απόδοση 5.1

Τριάδα 2η

bilbao-paris over (2.05)
standard-copenhagen 2 (2.9)
sporting-lazio g/g (1.72)

Απόδοση 10.2

2 σχόλια:

The Catalan είπε...

Εγώ πάντως birdy θα την κάνω την αμαρτία μου και θα στηρίξω την ΑΕΚ.Παίζει με μια αληθινα κακή ομάδα όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της τουλάχιστον γιατί προσωπικά δεν την έχω δει και ποτε,και ο 1 έχει αποδόσεις απ'ότι βλέπω 1,80+ και θεωρώ ότι αξίζει. Επίσης προσωπικά θεωρώ και προκλητικότατη την απόδοση της Ατλέτικο μέσα στη Ρεν όπως επίσης και της Ουντινέζε μέσα στη Σκωτία(νομίζω καλό και για όβερ).Το αν θα βγούνε οι προκλητικές αυτές αποδόσεις θα το δούμε βέβαια!

Άντε,καλή μας επιτυχία και σήμερα!

birdy είπε...

Δεν έχεις άδικο αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος μου τελευταία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India