Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:LAS PALMAS-ALCOYANO OVER(2.35)


Έναρξη 20/08/2011(5/8)(62.5)(Μ.Ο 2.03).
   Καλημέρα.
   Καλή η παρασκευή σε επιλογές αλλά δύσκολο το ΣΚ, έτσι στράφηκα σε πρωταθλήματα που ήθελα να κυλήσουν πρώτα μερικές αγωνιστικές.

Κρατάω το over σε αυτήν την αναμέτρηση καθώς είναι προκλητικό σαν απόδοση και αφορά κυρίως την Λας Πάλμας που είναι ομάδα έδρας με έμπειρους επιθετικούς, και δεν θα μου είναι έκπληξη αν το over το βγάλει και μόνη της. Από την άλλη και η νεοφώτιστη δεν είναι ομάδα που θα παραδώσει πνεύμα εύκολα και θα έχει αντίδραση. ...
   Η επιλογή μου είναι συνδυασμός απόδοσης και ικανοτήτων των ομάδων.

5 σχόλια:

The Catalan είπε...

θα συμφωνησω με την προβλεψη,μιλώντας πάντα βάση απόδοσης.Και 0-0 να βγει,τουλαχιστον τέτοιες αποδόσεις σε όβερ πρέπει να τις κυνηγάς.Η Λας πάλμας άλλωστε περυσι είχε τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μακράν και μία απο τις καλύτερες επιθέσεις των μικρομεσαίων ομάδων.Εγω βέβαια επειδή κάτι τέτοιες αποδόσεις τις φοβάμαι,προτιμώ την ασφαλέστερη επιλογή του OVER 2 στο 1,8 μαζί με ακριβώς την ίδια πρόβλεψη στο μάτς την νουμάνθια η οποία ενισχύθηκε αρκετά για να διεκδικήσει την είσοδο στα playoff.
Εμενα επίσης πολύ καλή μου φαίνεται η απόδοση της Χερεθ στο 1,83 η οποία μπορεί να μην ενισχύθηκε για να διεκδικήσει την άνοδο,άλλα είναι 2 κλάσεις πιο καλή και πιο έμπειρη ομάδα απο την Γκουανταλαχάρα η οποία έχει κάνει 0 μεταγραφές για φέτος και πέρυσι δεν είχε τερματίσει καν 1η στον όμιλό της στην 3η κατηγορία.

birdy είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η Β΄ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙς ΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ, ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

MetalDefianceProductions είπε...

συμφωνω νε τις παραπανω ''οπτικες''.Χερεθ την εβαλα και γω στο παιχνιδι.Παντως εχω μια εντυπωση οτι ολα θα ερθουν ασσοι στην Ισπανια.Αν ερθουν,κακως που δεν τα επιαξα,αλλα οπως ειπες φιλε,περιμενω συμπερασματα και πρωτη εικονα.

The Catalan είπε...

Αγαπητε birdy,γνωρίζω ποσο δύσκολες είναι οι προβλέψεις στη Segunda ειδικά στην αρχή οπου μπορεις να δεις τρελα αποτελέσματα μέχρι να στρώσουν οι θεωρητικά δυνατότερες ομάδες.Γι'αυτό και εγώ γενικά αποφεύγω να παίζω over under στην αρχη εκτός κ αν πρόκειται για πολυ καλές αποδόσεις.Αλλα ειδικά για τη Χερέθ νομίζω ότι η απόδοσή της υπεραξίζει,κάτσει δε κάτσει τελικά.Πχ και Αλμερια και Βαγιαδολίδ ενδεχομένως να αξίζανε,αλλα σαν αποδόσεις δε μου φαίνονται ελκυστικές.Γι'αυτο κ τελικά έπαιξα για σήμερα τη σκληρή 2αδα Έλτσε-Χερέθ!Έτσι για το καλό της κατηγορίας,αν και θα προτιμούσα να απέχω!

birdy είπε...

ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India