Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στοιχημα Παρασκευή 9 Μαϊου

Μετά το άρκως πετυχημένο Παρασκευοσαββατοκύριακο της προηγούμενης εβδομάδας για την ομάδα μας συνεχίζουμε σήμερα πολύ πιο άνετα και με αρκετό ρίσκο. Είναι γεγονός ότι οι τελευταίες αγωνιστικές έχουν ευκαιρίες και σας παρουσιάζουμε μία πιθανή.


Επιλογή μας είναι από την Ligue 2 και την νίκη της Dijon στην έδρα της Istres. Το κίνητρο το έχει η Istres που παίζει και στην έδρα της αλλά την ποιότητα και το ...momentum το έχουν οι της Dijon. Για τους γηπεδούχους που δεν έχουν οπαδούς και μόνο οι οικογένειες των παιχτών πηγαίνουν να τους δουν, δείτε την φωτογραφία, είναι θαύμα που είναι τόσες χρονιές στην κατηγορία. Φέτος μάλλον είναι η χρονιά να πέσουν, επιτέλους. Αφελείς στην άμυνα μέχρι εκνευρισμού, παίζουν πάντα ανοιχτά αλλά δεν βλέπουμε και ιδιαίτερη διάθεση να σώσουν την παρτίδα. Η φόρμα τους στα 6 τελευταία παιχνίδια είναι 0-1-6! Αντίθετα η Dijon δείχνει να βγάζει ενέργεια κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία, είναι σοβαρή ομάδα και δεν έχει χαριστεί σε κανέναν που παλεύει για την σωτηρία. Για να μην κατηγορηθεί για εύνοια εκτιμούμε ότι θα παίξει για την νίκη όπως είπε και ο προπονητής της.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Istres - Dijon  2 3.25 2-4





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India