Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στοίχημα Παρασκευή 16 Μαϊου

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο έφτασε και όσα πρωταθλήματα δεν τελείωσαν, τελειώνουν τώρα. Μετά τις συνεχόμενες πετυχημένες επιλογές της ομάδας μας ποντάρουμε για μια τελευταία μπάζα. Από την Ligue 2 οι επιλογές μας.


Επιλογή μας είναι η νίκη της Brest στην έδρα της επί της Chateauroux. Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι οι γηπεδούχοι αν είχαν λίγες ακόμη αγωνιστικές θα ανέβαιναν. Κάνουν εκπληκτικό φίνις και δεν χαρίζονται σε κανέναν. Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα κάνουν και τώρα απέναντι στην Chateauroux που στα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια για την παραμονή απέναντι σε αδιάφορες ομάδες έχασαν με κάτω τα χέρια χωρίς να δείξουν τίποτα. Το άγχος και η πίεση του αποτελέσματος έπεσε βαρύ στην ομάδα και τώρα δεν τους φτάνει ούτε η ισοπαλία. Τώρα η πίεση είναι περισσότερη.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Brest - Chateauroux  1 2.70 3-0

Στην δυάδα μας τώρα έχουμε το Tours vs Clermont. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει κάποιους ψιλοστόχους και δεν τα έχουν παρατήσει όπως για παράδειγμα να βγουν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και να βγει πρώτος σκόρερ ο Delort. Από την άλλη η Clermont έχει παρατήσει το πρωτάθλημα εδώ και κάποιες εβδομάδες αφού έχει πετύχει τους στόχους τους.
Δεύτερο παιχνίδι το Dijon vs Caen. Η Dijon κάνει το καλύτερο φίνις της κατηγορίας και ο πρόεδρος ετοιμάζει γιορτή για το τελευταίο παιχνίδι. Η Caen  ουσιαστικά ανέβηκε στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής παιχνίδι όπου παρουσιάστηκε κουρασμένη. Τα πανηγύρια ακόμη κρατούν στις τάξεις της και μετά την επίτευξη του στόχου πιστεύουμε ότι θα παρουσιαστούν χαλαροί και ίσως ξεφουσκώσουν.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Tours - Clermont 1 1.80 3-0
Ligue 2 Dijon - Caen 1 2.20 2-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.96 Lose




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India