Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Στοίχημα Σάββατο 10 Μαϊου

Συνεχίζουμε με την φόρα του προηγούμενου Παρασκευοσαββατοκύριακου αλλά και με την χθεσινή επιτυχία της Dijon που την εμπιστευτήκαμε και μας έδωσε ένα τριπλασιασμό και... στο ποντάρισμα μας. Η επιλογή μας είναι πάλι από Γαλλία.


Επιλογή μας, λοιπόν, είναι η νίκη της Monaco στην έδρα της Valenciennes. Μια Valenciennes που βλέπει μαύρο το μέλλον της. Η ομάδα είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας μετά την ανακοίνωση του προέδρου της(φωτό) ότι θα σταματήσει να την χρηματοδοτεί και δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα παίζει του χρόνου. Οι παίχτες ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες και οι οπαδοί είναι οργισμένοι μαζί τους. Που όρεξη για ποδόσφαιρο λοιπόν; Από την άλλη έχουμε την Monaco όπου και αυτή θα κάνει μεγάλες αλλαγές για του χρόνου με πρώτη αλλαγή τον πάγκο. Ο Ranieri κρίθηκε ανεπαρκείς και αύριο αναμένουμε να παίξει με τα δεύτερα. Ακόμα και έτσι όμως μπορεί να κερδίσει παίζοντας από μέτρια ως άσχημα. Η κατάσταση στην Valenciennes είναι τραγική και μόνο να παίξουν ποδόσφαιρο δεν έχουν στο μυαλό τους.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Valenciennes - Monaco  2 2.10 1-2




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India