Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 26 Απριλίου

Τελευταίες αγωνιστικές και η ομάδα της betonias διαλέγει τρία παιχνίδια προσπαθώντας να δει και να ξεχωρίσει ποιες ομάδες έχουν ακόμη κίνητρο και αγωνιστική διάθεση για ποδόσφαιρο. Θεωρούμε ότι αυτές οι τρεις έχουν κάτι να αποδείξουν και δεν τα έχουν παρατήσει.

Επιλογή ημέρας είναι το Southampton - Everton. Παιχνίδι με ενδιαφέρον μόνο από τη πλευρά των Toffees. Η Southampton - αδιάφορη εδώ και καιρό- περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν. Εξαιρετικό σύνολο, δεν έχουν κανένα άγχος, αλλά δεν έχουν και κάποιο κίνητρο. Αντίθετα, η Εverton συνήλθε από τη σφαλιάρα με την Crystal Palace, αφού νίκησε τη Man.United και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της 4ης θέσης και της Arsenal. Επιβάλλεται να νικήσει, αν θέλει να τα καταφέρει και παρά τις απουσίες της πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει των Saints. Παραμένει ομάδα ικανή να "στραγγαλίσει" τον αντίπαλο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Southampton - Everton  2 2.60 2-0

Συνεχίζουμε με δυάδα. Πρώτα το Real Betis - Real Sociedad. Με τι ψυχολογία να αγωνιστούν οι γηπεδούχοι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όταν έχουν πραγματοποιήσει τόσο κακές εμφανίσεις σε όλη τη σεζόν. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και το κίνητρο που υπάρχει μόνο για τους φιλοξενούμενους, μας οδηγούν στην επιλογή του διπλού.
Δεύτερο παιχνίδι το Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες, όμως δεν έχουν δείξει ακόμη την πολύ καλή εικόνα του πρώτου γύρου. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά τους, σε αντίθεση με την εξαιρετική φόρμα την οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι μας ωθούν στο διπλό. Εφόσον η Dortmund νίκησε και μέσα στη Bayern, είναι φαβορί απέναντι σε όλους μέχρι το τέλος.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division  Real Betis - Real Sociedad  2 2.20 0-1
Bundesliga B. Leverkusen - B. Dortmund  2 2.25 2-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.95 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India