Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 20 Απριλίου

Κυριακή του Πάσχα η σημερινή ημέρα, κι όμως η δράση δε σταματάει!


Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία μεταξύ της Valenciennes και της Nantes. Φυσικά σχεδόν μονόπλευρο το κίνητρο υπέρ των γηπεδούχων, αλλά και η Nantes χρειάζεται ένα τρίποντο για να είναι σίγουρη (αν και οι 40 βαθμοί μπορεί να την σώσουν). Στην Γαλλία δεν δίνουν παιχνίδια και γενικά δεν χαρίζονται. Δεν νομίζουμε ότι θα αντέξουν την πίεση οι γηπεδούχοι, αλλά ούτε και οι φιλοξενούμενοι να πάρουν την νίκη.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Lιgue 1 Valenciennes - Nantes X 3.25 2-6

Στη δυάδα μας, πρώτη επιλογή είναι η νίκη της Reims επί της Sochaux. Θα κοντράρουμε την ομάδα με το κίνητρο. Είπαμε στην Γαλλία δεν χαρίζονται. Οι γηπεδούχοι θέλουν να τελειώσουν όσο πιο ψηλά γίνεται κοντράρουν όλες τις ομάδες. Είναι καλύτερη από αυτή της Sochaux που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα να σωθεί. Παίζει χωρίς άγχος και με άγνοια κινδύνου κάτι που μπορεί να της στοιχίσει. Η Reims ξέρει να εκμεταλλεύεται τους χώρους που αφήνουν τέτοιες ομάδες.
Δεύτερο σημείο είναι η επικράτηση της Rayo Vallecano επί της Real Betis. Οι γηπεδούχοι στον δεύτερο γύρο έχουν διορθώσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική τους λειτουργία και πλέον βρίσκονται 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στους τελευταίους 6 εντός έδρας αγώνες που έδωσαν, νίκησαν τους 5 και έχασαν μόνο από την Sevilla. Οι φιλοξενούμενοι του χρόνου θ’ αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία, καθώς αποδείχθηκαν η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Οπότε δεν νομίζουμε ότι μπορούν να πάρουν κάτι καλό σήμερα και επιλέγουμε τον άσσο.
Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Reims - Sochaux1 2.10 0-1
Primera Division Rayo Vallecano - Real Betis 1 2.00 3-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.20 Lose

Καλό Πάσχα, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India